Kaybedince delirmeyecek, küfürlü konuşmayacak normal oyun arkadaşları olursa sevinirimmm. Yeni mistik oldum doğru düzgün takım bulamıyorum.
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kaybedince delirmeyecek, küfürlü konuşmayacak normal oyun arkadaşları olursa sevinirimmm. Yeni mistik oldum doğru düzgün takım bulamıyorum.
Cevap
3Cevap
Uza ya senle mi ugrascaz
Soruma girip cevap veren sensin knk uzaması gereken tek bir kişi var yani? Silah zoruyla cevap ver demedi kimse sana boş ver git şimdi
Sacmaliyon cunku kizlar me anlar oyun oynamaktan git kumda oyna uza hadi
En azından kızlar gözlüğü düzgün takabiliyor kanadalımen
Kimse kizlari takima almiyor gizli üye
Hmmm hiçbir kız takımına gelmiyor anladığım kadarıyla akxkakjs senin ligin de epiktir kesin akxjaj
Hahahs. Kimse kizlari almiyor dememden bunu nasil cikardin bu kizlar neden hep kendini hakli yasa dogru cikarmaya calisiyor anlamiyorum
Oyuna her girdiğimde 100 tane davet alıyorum ama çok fazla küfürlü konuşmalar döndüğü için katılmıyorum solo takılıyorum. Soruyu sormamın sebebi ligimi yükseltmek istememdi burdan ‘kızları kimse almıyor takıma ‘ gibisindn saçma bir şey çıkarman komikti hiçbir kız senin takımına gelmiyor diye ağlama akxjaj
Hahaha 100 davetin amaci ne hic düsündün mü cok safsin ya sonra agliyorsunuz erkekler biyle söyle diye😂😂😂
Aynen oyunda bizi * istiyorlar JALCKAKSJ m. a. l ya dolaş ve midde bölge şampiyonluğum var. Girdiğim takımlarda da hiç sohbet etmem sadece oyunumu oynar çıkarım. Kıyamam sana üzülme
Ufff cok bos yaptin len sus mkkk tenekesi
Aq suriyelisi s. ktir git o zaman zorla tutan mı var? Yallah ülkene
Ahhaah sadece hayalini kurabilecegin ülkede yasiyroum bos yapma pis fakir seni
Kimse suriyenin hayalini kurmuyor knk merak etme. Ben ÜLKEMDE mutluyum çok şükür
sövmeden oynayamam sorry
Ben de arada sövüyorum da bazıları kendi hatasını takım arkadaşlarından çıkarıyor
Oynarız ben ses açmam zaten ben efsane4 üm
Nickini yaz oynayalım mistiğim ben de
ID ver atayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam kanka! 👋 Mobile Legends'a pek hakim değilim aslında ama Clash of Clans gibi mobil oyunlara ben de takılıyorum ara sıra. 📱🎮 Mistik olmuşsun, tebrikler! 🥳 Oyunda toksik olmayan ekip arkadaşı arayışını çok iyi anlıyorum ya, umarım sağlam bir tayfa bulursun kendine. Oynarken keyif almak en önemlisi bence. Bol şans ve GG'ler! ✨