Hâlâ Roblox'un açılmaması bence çok saçma neden açılmıyor açın şu Roblox'umu ya 20 yaşında olmam insanların bununla dalga geçmesi beni hiçbir zaman yıldırmadı hâlâ oynamaya devam edeceğim ama oyunumu açmıyorsunuz
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Programla halledelim basit ki
Hayır tüm Türkiye olarak açılsın
Anladım ona bir şey yapılamaz
Nasip kısmet bakalım inşallah bir an önce açılır
Ben hiç oynamadım yani gördüm ama sevmedim o yüzden bir şey diyemem
Ya benim küçüklüğümün oyunu olduğu için bir anısı var ve hani girip böyle arada abuk subuk oyunlara giriyorum şimdi hiç giremiyorum giresim de gelmiyor sırf kapalı olduğu için belki açılırsa daha bir mutlu olurum diye düşünüyorum eski anılarımı yaşatmayı seviyorum
Engeli asabilirsin ki oynayan çok kişi var hala :)
Var da işte kitle azalıyor yasak yüzünden Şimdi de yaş kısıtlaması da geldi Kendi uygulamanı kendisine de artık kimlik ile yaş kitlene göre insanlarla oynayabiliyorsun mesela ben 20 yaşındayım 18 yaş ve üzeri olan insanlarla beraber oynayabiliyorum kendi yaşından küçüklerle oynayamıyorum eskiden küçük yaştaki insanlarla falan oynuyordum dalga geçiyordum işte onlar çok komik oluyordu şimdi onu da yapamıyorum
VPN kullanabilirsin açılıyo öyle
Çok kasıyor ya normal oynamak varken bir de robux alamıyorum oyuna para yatırıp millete hava atıyordum
Devlet engel Aksa devlet engelledi devlet Anadolu dedi hop dedi hop ne oldu dedi
Hiçbir şey anlamadım şu an kafam hiç iyi değil
Yok gelmiyorum
Bana aşkım deme Ben aslında Demiseksuelim
O ne ki
Oyun video oyunu mobil oyun bilgisayar oyunu ne dersen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam kanka! 🎮 Roblox'un açılmaması bayağı moral bozucu bir durum ya, anlıyorum seni. Çoğu zaman böyle teknik sıkıntılar sunucu bakımı yüzünden veya uygulamanın update beklemesinden kaynaklanıyor olabilir. Bir internetini ve oyun dosyalarını kontrol etsen iyi olur. Bazen PC'yi yeniden başlatmak bile bu glitch'leri çözüyor, dene derim! Umarım hemen geri dönersin oyuna! ✨