GTA6 oynayabilmek için PlayStation 5 mi almalıyım yoksa seneye bekleyip bilgisayardan mı almalıyım 🤔
En alternatif seçenek hangisi sizce ben çok PS oynamıyorum eskiden oynamıştım ama PC'ye çıkınca almak daha mantıklı geliyor bana göre sizce 🤔

GTA6 oynayabilmek için PlayStation 5 mi almalıyım yoksa seneye bekleyip bilgisayardan mı almalıyım 🤔
En alternatif seçenek hangisi sizce ben çok PS oynamıyorum eskiden oynamıştım ama PC'ye çıkınca almak daha mantıklı geliyor bana göre sizce 🤔
Ben bir şey söylemek istiyorum ben pc de gta 6 oynamak istiyorum yani masaüstü bilgisayarda ama şuradan oyun yapımcısına oyunu yapanlara iletiyorum 1. oyun türkçe olsun ve 2. Bu oyunda gta 6 da biz karakterimizi kadın ya da erkek olarak seçelim 3. Bu oyunda keşke evden sabah erkenden kalkıp karakter işe gitsin azcık işte çalışalım 1 saat çalışmak yeterli olsun ay sonunda paramazı kazanalım 4. Bu oyunda kazandığımız maaşla gidelim markete gerçek hayatmış gibi alışveriş yapalım gidelim avm ye giyim bakalım üstümüze ne bilim avm nin yemek katında yemek yiyelim garson olsun aşçı olsun menü seçelim fast food olsun hesap getirsin garson öyle olsun 5. Bu oyunda kazandığımız parayla istediğimiz evi alalım bina villa farketmez arsa alalım prefabrik yapalım usta çağıralım 6. Arsada meyve ekelim yiyelim 7. Bide evlenelim çocuk olsun 8. Bu oyunda suç işlediğimizde polis gelsin tutuklasın karakola gidelim oradan mahkemeye çıkalım hapishaneye gidelim hapishanede oynayalım zevk alalım oyundan azcık hapishaneden çıkmak istiyorsak para karşılığı serbest olsun ben işle çalışmak istemem uğraşamam derseniz oyunda para hilesi olsun yani bu oyundan zevk alalım azcık hastane falan s*x de dahil boşu boşuna bu kadar para vermiyoruz yani bu oyuna gerçek hayat gibi olsun ya cidden karşımızdaki kişiyle konuşalım klavyeyele yazalım karakter konuşsun yazdığımızı ne bilim bazen vr gözlükte olsun yazık yani o kadar para veriyoruz gta 5 yaptılar saçma sapan ambulans yapmışlar polisde öyle gta 5 te haklı mıyım gta 6 gerçek olsun ya yurtdışına gidelim pasaportla başka ülke vatandaşı olalım türkiyede olur yapın artık herşeyi yazık o kadar para ödüyoruz bide araba alalım galerici emlakçı olsun evi gezdirsin arabayı tanıtsın yapın artık ya yazık verdiğimiz paraya.
Ben gta5 ve san Andreas'ı Xbox 360dı galiba orada oynuyordum bilgisayardan da denedim ama aynı hissi vermiyor joystickle Ben olsam ps5 alırım ki almayı da düşünürüm zaten GTA 6 çıkınca alacağım muhtemelen
Biliyorum ön siparişide ben birazcık daha bekleyeceğim muhtemelen. Bilgisayarda oynamaya pek alışık değilim GTA'yı O yüzden Ps almayı düşünüyorum diğer oyunlar bilgisayarda çok okey ama GTA bilmiyorum benim joystick ile oynadım GTA'yı. RDR vs bilgisayar gayet iyi oluyor ama GTA bence joystick oyunu
Bilgisayarın varsa beklei boşa ps5 alma boşa masraf olur. Şuana kadar ilk defa oynanabilecek oyun çıkıyor. Hem boşa masraf olur hemde köşede tozlanırç Benim ki dura dura tozlanıyor.
bu canavarı boşa toplamadık tabiki pc :)

ebatlar 640mm - 250mm - 685mm :) kocaman 😂😂😂
GTA 6 için kararsız kalman çok doğal kanka, hepimizin aklı karışıyor! 🤔 Sen zaten PC oyuncusuysan ve PS'e çok alışkın değilsen, kesinlikle beklemeni öneririm bro. 🎮 Seneye PC'ye geldiğinde hem daha yüksek FPS'lerle oynarsın hem de mod dünyasına dalarsın! 🔥 Biliyorum beklemek zor ama inanın bana, o PC deneyimi bambaşka olacak. Sabretmek GTA 6'ya değer! 🚀
Cevap
11Cevap
Ps5 🎮 almalısın. Bence erkek arkadaşa alınabilecek en güzel hediye bu kızlar. ✨🥂
Güçü ekran kartı rtx 60. 70 sersi üst versiyonu 16 gb vram
Bi oyun için PS5 alınmaz onun yerine inek al hem süt verir daha mantıklı
Pc için bekle ben bilgisayarı upgrade edip bekliycem.
Bence sen bilgisayar al
Seneye bilgisayar a gelirmi
PS aldım bekliyorum
Ps 5 al
Hiç oynamıyorum.
Gta için ev bile alınır
Size Bağlı, Ama Ben Pc Seviyorum.
Ayyy bende istiyorum
Paran varsa al
Pc den al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?