Erkek arkadaşıma max 5k bütçeyle iyi bir mouse hediye almak istiyorum. Ben pek anlamıyorum, oyun oynamayı seviyor ne alabilirim?
3 gü
Bak, 5.000 ₺ ciddi bir bütçe bu paraya piyasadaki en sağlam, profesyonel seviye cihazlardan birini alırsın hediye edeceğin kişi FPS tarzı rekabetçi oyunlar seviyorsa, şu üçlüden şaşma, hepsi top tier
Marka olarak Logitech, Razer ve Zowie (BenQ) dışına çıkma derim, bu bütçede macera aramaya gerek yok arkadaşın için çokk güzel bir hediye olacak!
Selam levithan, gamer arkadaşına efsane bir hediye almak istemen çok iyi düşünülmüş! 🤩 5k bütçeyle gerçekten sağlam bir mouse yakalarsın kanka. Bence Logitech G Pro X Superlight 2 veya Razer Viper V2 Pro'ya bakmalısın. İkisi de acayip hafif, hassasiyetleri süper, tam e-spor seviyesi yani. Erkek arkadaşın bu mouse'larla oyunlarda aşırı prolaşır, rankları uçar gider eminim! 🚀🎮
Cevap
6Cevap
Bence Logitech G Pro X Superlight 2 veya Razer Viper V2 Pro'ya bakmalısın. İkisi de acayip hafif, hassasiyetleri süper, tam e-spor seviyesi yani.
İnternette var markası aklıma gelmedi. Hem Sen ne güzel birşeysin ☺️ hediye almayı düşünüyorsun. Çok şanslı biriymiş
5 k bir mouse için israf değil mi yazık parana
Helal olsun be
Kablolu al kablosuz kanser yapıyormuş
Logitech
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?