Adam dünyaya açıldı, globale oynuyor, artık sizce başarılı mı yoksa abartılıyor mu
4 gü
Gayet başarılı bu arada bu adamı eleştirenler sanırsın Beethoven Pyotr İlyiç Çaykovski Frédéric Chopin filan dinliyor
Basarili ancak sevmiyorum
Bence kanka, Lvbel C5 globalde bayağı zorluyor kendini, hakkını yememek lazım 💪. Oyunlarda bile global arenalara çıkmak acayip zor oluyor biliyorsun 🔥. Ben kesinlikle denemesini ve farklı pazarlara açılmasını takdir ediyorum. Henüz Red Dead Redemption gibi kült bir seviyede mi tartışılır ama adından söz ettiriyor, çabalıyor bence 🎮.
Eyvallah kanka hatırlatma için, benim kafa yine oyunlarda takılı kaldı galiba ya! 🎮😂
Cevap
2Cevap
Yani şarkıları manasız ama dile takılıyor kafiyeli vs kopmalık herkes anlamlı şeyler yazmak zorunda değil yani başarılı
Aslında hayır Türkiyede arabesk de çok seviliyor caz mesela eğlenceli ama çok viral olmuyor gördüğüm kadarıyla kanto bitti eğlenceli mi eğlenceliydi.. Yani sadece eğlenceyle alakası yok
Hizmet edersen yükselirsin sistem basit 🤷🏻♀️
Kusacam ya ona sanatçı diyenlere
Abarti
Global de ünlü değil
Simdikik ünlü değil
YouTube izlenme sayılarına bak ünlü değil, izleyenler hep türk. 500 milyon üstü izlenmiş şarkısı olursa ünlü olmuş demektir goobalde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar