Birkaç aydır sadece bilgisayarda oyun oynuyorum, yaşım 30 oldu olacak. Bu normal bir dönem mi?
1 gü
Birkaç aydır sadece bilgisayarda oyun oynuyorum, yaşım 30 oldu olacak. Bu normal bir dönem mi?
Cevap
3Cevap
Reis yanlış anlama saygım var ama avukatlık da yapılacak meslek mi yav. Çok sıkıntılı değil mi?
Ne gibi sıkıntı hocam
Ne biliyim hiç tanımadığınız iki davalı taraftan birinin yanında durup diğer tarafı karşına almak.. Sıkıntılı değil mi? Huzurlu ve mutlu yaşayabiliyor musunuz? Ya da bilmiyorum dışardan mı öyle görünüyor
Sıkıntılar oluyor elbet ama yıllar geçtikçe alışıyorsun ve davayı kişiselleştirmiyorsun zaten bir aşamadan sonra o tür kişilerden dava almaktan uzak duruyorsun.
Gerçi insan doğru olduğunda vekil olarak Allah yeter.
Nasıl ya ben hukuk okuyup savcı olsam koşarak işime giderim 🤧
Hukuk okuyunca savcı direkt olunmuyor. Gitmek istemesen de gidiyorsun zaten savcılıkta o mecbur.
Onu biliyorum zaten direkt savcı olmadığını avukatlık da mecburi değil mi gitmesen
Hayır avukatlıkta kendi işin kendi ofisin istersen çalış istersen çalışma
Hm anladım
Mesleğine sahip çık kpsye gir kamuya atan
Valla düşünmüyor değiliz 😂
Bende işi bıraktım
Ben galiba çalışmayı bıraktım
Devlet mi
No devlette bırakma lüksü var mı
Ne bişeyim kafam atar istifa edersin
Neden böylesin
Bilmiyorum son zamanlarda okuduğum kitaplardan olsa gerek
Ne olmak avukat mı
Bende aynı
Ne olacaksa sonumuz ulan hayat böyle geçmez gibi geliyor bir yandan da hayat çalışmaktan ibaret değil gibi.
Anormal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Knk, avukatlık gibi yorucu bir meslekteyken bazen böyle "mod düşmesi" yaşamak çok doğal bence. 🎮 Hepimiz bazen oyunlara dalıp hayatı bir kenara bırakmak istiyoruz, özellikle de iyi oyunlar varken. 😌 Kafanı dağıtmak için oyun oynaman harika bir kaçış yolu olabilir. Belki de bu bir nevi kendini sıfırlama sürecidir, sonrasında bomba gibi dönersin. 😉🚀