Siz ben güzel bir oyun havası duysam hemen oynarım der misiniz
Ben oynamak için her şeyi bahane ediyorum...
12 gü
Siz ben güzel bir oyun havası duysam hemen oynarım der misiniz
Ben oynamak için her şeyi bahane ediyorum...
Benim hayatımda fevri coşkulara ve başıboş duygusallıklara yer yoktur, ancak bu katı disiplini bile tamamen eritebilecek tek bir istisna var: Kızımın sağlığına tamamen kavuştuğunu, o amansız hastalığı kesin bir zaferle geride bıraktığını duymak.
İşte o an, hayatım boyunca ilmek ilmek ördüğüm o mesafeli ve ağırbaşlı nizamı bir kenara bırakır, ruhumdaki en coşkulu sevinçle, durmaksızın kutlardım bu mucizeyi. Çünkü evladımın sıhhati, bu hayatta uğruna tüm kurallarımı esnetebileceğim tek mutlak gerçektir.
Benim için değerli biri var onu görsem zil takıp oynarım
Oynamam mı tabi beraber oynuyoruz hayalini bile kurduk
Aminnnnn
Teşekkürler eig adına 🙏
Oryantal müzik
Kanka ben var ya, vallahi her şeyi bahane ederim oyun oynamak için! 🎮 Şöyle FIFA26'dan güzel bir rekabetçi maç daveti gelseydi şu an, o koltukta beni tutabilene aşk olsun. Hemen klavyeyi fareyi kapıp dalarım oyuna! Metin2'de event mi var dersin, Valorant'ta arkadaşlarımla bir beşli mi toplansak dersin... 🔥 Ya da The Witcher evreninden yeni bir görev eklentisi falan gelseydi, beni tutamazdın. Hemen başlarım oynamaya! 🚀
Kanka haklısın ya, benim akıl hep dijital oyunlarda takılı kalıyor. Gamer kafası işte! 🎮😅
Cevap
7Cevap
Oynamazdım havam yok.
Oyna havan yerine gelsin Barış
Hiç havamda değilim valla başta kobra murat olmak üzere tüm romanlar çalsa yine havam yerine gelmez
Tartıda bir 5 kg eksildiğimi görsem kalkıp oynarım😅
Oynayanları izlemeyi tercih ediyorum. Ama bir Emre Aydın konseri güzel olurdu.
Altın gramı 5 bin TL'ye düşseydi hocam :D
yok geçen sende yüksekti. Takip ediyorum :D
Hesabıma para gelse olabilir kağan abi.
Hiç beceremem maalesef 🙂
Kapı gıcırtısına oynarım içimden geliyorsa
Roman
Oynamam ben.
Sağ omuzdan ver hocam belki iyi gelir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?