11 gü

Yurt dışında yaşayan online oyun arkadaşıma ulaşamıyorum, kayboldu gibi hissediyorum ne yapabilirim?

arkadaşım ile oyundan tanışıyoruz neredeyse bir yıldır arkadaşım ve gerçekten değer verdiğim birisi geçen haftalarda instagramını kapattı kapatmadan önce de çok stresli olduğunu yazmıştı sonra işte ben bir haftadır ulaşamıyorum oyundan falan yazdım işte bakmıyor ama asla arada aktif oluyormuş ama kimseyle oynamıyormuş sonra işte az önce ben oyundayken bir baktım oyuna girmiş çocuk yazdım dedim kanka ne oldu falan bir anda kendisinin o kişi olmadığını ve arkadaşının olduğunu söyledi ve sen kimsin yazdı ben de şaka falan yapıyor sandım dedim ne diyorsun falan sonra bakmadı mesaja oyundan çıktı işte ve bu çocuk ingiltere'de yaşıyor arkadaşlar ama aslen Nepalli yani bu kadar endişelenme sebebim son zamanlarda çok fazla morali yoktu yorgun olduğunu söylüyordu ve aşırı stresli olduğunu anlıyordum yani kendi de inkar etmiyordu ve alkol tüketimini arttırmış son zamanlarda yani çocuğun ingiltere'de kullandığı ismini biliyorum sadece instagramdan ya da oyundan görüşebiliyorduk yani ne yapacağımı şaşırdım ben bu arkadaşı nasıl bulabilirim ya yardımcı olun lütfen kendine zarar vermesinden korkmaya başladım..

Yurt dışında yaşayan online oyun arkadaşıma ulaşamıyorum, kayboldu gibi hissediyorum ne yapabilirim?