RDR2, The Last of Us 1 ve 2 bitirdim. Benzer kalitede oyun oynamak istiyorum da bulamadım
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer RDR2, The Last of Us 1 ve 2 bitirdim. Benzer kalitede oyun oynamak istiyorum da bulamadım
witcher 3 veya metro serisi ikiside baş yapıt bence witcher 3 aksiyon ve rpg yi çok iyi birleştiriyor metro ise harika bir hikaye anlatıyor duygusal bir şey istersen a plague tale serisi de çok güzel sıra tabanlı oynarım dersen baldurs gate 3 veya expediton 33 güzel souls olsun dersen nioh 3 güzel rougle like dersen hades çok güzel bir kaç türde oyun yazdım türlerinde benzer kalitedeler ama benzer kalite derken aynı tür diyorsan metro ya bakmanı öneririm diğerleri farklı türde benzer kalite bu arada çok mutlu oldum böyle bir soru görünce lütfen oyun oynayan kızların sayısı daha çok artabilir mi ya çok havalısın asla oyun oynamayı bırakma olur mu
devil may cry da güzel onu unutmuşum sonra ucharted ekleyebilirim marvel spiderman 1 ve 2 bunlarda çok güzel şehirde gezmesi çok güzel
bende the witcher 3 vaarr benim aslında kötü bi ekran kartım vardı bu tür oyunlara hep ilgim vardı düzgün iyi kartlı bi laptop aldığımda oynadığım ilk oyun rdr2 oldu 60 saatim var tlou da bitirdim onlarda aldığım keyfi istiyorum the witcher indiricem simdi biliyorum cok havalı o oyun ama o yapımcının cyberpunk 2077 oyununu beğenmedim witcher a saygım başka
bu arada cok tesekkür ederim benim bunlara hep ilgim vardı ben oyun oynayacaksam bu tür oynarım yoksa bu laptop ı harcamış olurum slaklık yani
uncharted oynadım spiderman epic hesabımda vardı bakıcam
benim de öyleydi çok sonra oynadım oyunları ve cyberpunk 2077 konusunda aynısının tersini yaşadım ben önce witcher 3 ü oynadım ve witcher 3 ü çoook sevdim sonrasında cyberpunk 2077 oynamak istedim ama aynı hissetirmedi wticher 3 bana göre dünyadaki en iyi oyun ama en sevdiğim değil metro serisinin yeri ayrı ben de fakat witcher 3 çok detaylı bir baş yapıt şunu söyliyeyim rdr veya tlou dan aldığın aynı keyifi alamayabilirsin daha farklı ve daha güzel bir keyif alabilirsin çünkü şöyle o kadar detaylı ki detay derken rdr 2 deki gibi bir gerçeklik değil de hikaye görev dizayn detayı hangi göreve ne zaman gittiğin ana hikaye görevi olmasa bile ikincil yan görev bile olmasa önemsiz bir kontrat ya da çok yan bir görev bile olsa ana hikayede bir diyoloğu etkileyebiliyor ve sadece görevi yapman değil yapıp yapmaman başarısız olman veya yarıda bırakmana göre bam başka bir görevin diyalogu değişiyor bir de dlc leri var çok güzel bence dlc ler onları mesela erken oynarsan ana hikayeye göre diyaloglar dlclerde de şekilleniyor her detayı konuşmayı düşünmüşler hani alakasızlık yok tekrar oynanabilirliği çok yüksek başta alışmak zor gelebilir ama lütfen hemen bırakma ilk saatler zorlandım ve sıkıldım ama sonrasında cidden çok keyifli akıcı ve diyalog seçimleri gerçekten bir şeyleri etkiliyor çok detaylı bir seçimin sadece o görevi değil çok başka görevlerdeki konuşmaları bile etkiliyor emin ol çok eğleniceksin ve kimi görevler özelikle kaer morhen ı savunduğun görev çok farklı bir his veriyor görevin aurası var her neyse çok boş yaptım sanırım umarım keyif alırsın oynarken çok çokk iyi eğlenceler
rica ederim ne demek ve asıl ben teşekkür ederim ben gerçekten mutlu oluyorum sebepsiz yere bilmiyorum başkalarının aksine yani özelikle online oyunda kadın oyuncu görünce saldırganlık yapanların aksine cool buluyorum zaten oyunun cinsiyeti olmamalı bu arada az önce destan yazmışım sanırım biraz o yüzden diğer yazdıklarını yeni gördüm spiderman mutlaka oynamalısın çok güzel oyun yani sadece şehirde gezmek bile iyi hissetiriyor
hayır cok iyi açıklamışsın ben the witcher eski laptopta oynadım hatta blood and wine diye bi dlcsi vardı sonra o laptop gitti yarım kaldı bunda tekrar başlıcam o zaman da cok beğenmistim hala çok beğeniyorum ama cyberpunk gerçekten cok kötü olmuş vuruş hissiyatı yok oyunda hala bug var diyaloglar bomboş nasıl becerdiler bilmiyorum witcher müthis olmuş teşekkür ederim bu arada ben öyle başlarda sıkılıp bırakmam ona bakarsan rdr2 ye karlı bölümleri sıkıcı diyorlardı gerçi ben onda da sıkılmadım hiç
keşke hepsi bu tür oyunları bi deneyip oynasalar şaheser olduklarını anlarlar cok isterdim çünkü gerçekten öyle bende online olarak sadece steamdeki pubg var o da gerçekten iyi grafikli falan diye oynuyorum valorant falan oynadım onu cok sevemedim ama bir sürü güzel oyun bitirdim oynamadığım da cok oyun var
ets 2 ye araba modu bile yaptım wedkowıhıhf
a o zaman sevdiysen zaten ne güzel devamını çok seviceksin ben de rdr 2 yi bitiremedim severek oynuyordum en son bir adaya düştük ordan sonra devam edemedim yks ye çalışmaktan 1sene oyunlar yüzünden mezuna kaldım jshdjshdgh bir daha kalmayayım diye bu arada aklıma god of war da geldi o da çok güzel aksiyon kısmı çok eğlenceli ama aman aman bir hikayesi yok ben de online oyun çok oynamam yani oynarım da rekabetçi değil daha çok minecraft, ARK EVOLVED (çok severim), the forest gibi arkadaş ile oynanabilenleri oynarım diğerleri sadece sinir stres orada demek istediğim şeydi genel olarak oyun oynayan kızlara özelikle online oyunlarda falan çok ön yargı var ben bunu yanlış buluyorum demek istedim yoksa ben de o tarz oyunlar oynamıyorum çok cyberpunk 2077 konusunda da çok haklısın ya bir de teknolojik bir tema da benim ilgimi çekmediği için o yüzden de sevemedim ama bir ara şans vericem tekrar
off evet oyunları modlamakta eğlencenin diğer kısmı ama ben sanırım çok azcık abartıyorum bannerlord da ve minecrafta mod kurmaktan oyunu oynayamamıştım sürekli şunu da ekliyim şunu da ekliyim falan
çok güzel bir oyun daha geldi aklıma beyond two souls severek oynamıştım film izler gibi oynadığın bir oyun resmen ve aynı firmanın detroit diye oyunu var o da güzel ama henüz oynayamadım oynanmayı bekliyor kütüpahanede o da güzel diyorlar ama oynamadığım için net bir şey demiyim belki hoşuna gitmez ama beyond gerçekten güzel
rdrye kesinlikle sonra devam etmelisin bitir ark evolved bende var optimizasyon sorunları var diyorlardı ama düzelmiştir bence the foresti biliyorum o tür oyunları cok seviyorum fazlasıyla önyargı var çok yanlış bu algıyı bazen nadiren de olsa kızlar çıkarıyor ama kalan çoğunluğu seviyor ve güzel oynuyor
bir de control geldi aklıma telekinazi seversen aşırı keyif alıcaksın o kadar güzelki mekanikler nesneleri haaraket ettirip birilerine fırlatmak falan hikaye karmaşık ama biraz huzursuz edici piskolojik bir hikaye oyun çok güzel ama
ARK da evet optimizasyon sorunu çok vardı hem evolvedi hem ascandedi oynadım çok severek oynadım çoook güzel ama optimizasyon sorunda ama yeni bir günceleme almıştı ben oynamayı bıraktığımda sanırım düzelmiş bu tür oyunları sevmende çok güzel bir şey bu arada ya genel olarak oynayan sayısı diğer oyunlara göre çok az aslında hayatta kalma oyunları oynayan çok yok
ben hayatta kalma oyunlarını ve filmlerini cok seviyorum hatta o yüzden steamdeki pubgyi indirdim o mobilden daha farklı ve güzel
hayatta kalma teması gerçekten güzel bir de aklıma şey geldi hikayeli oyun olarak şuanki oyunları güzel değilde eski oyunlarını oynamak kötü gelemzse assasin creed 2 ve 4 ü çok severim onlar da güzel
bu arada bir yanıtını gördüm gta 5 e tr yama kuramaman ile ilgili belki yanlış yamayı kuruyorsundur hangi sürümü oynuyorsun ikisinin de yaması farklı legacy mi enchanced mi
yok detroidi ben Şu an oynuyorum çok güzel seversin beyond da epicte kütüphanemde duruyor ben laptop ı kendim içini açıp ssd taktım 512 gb daha takmama rağmen doldu
sdjıfdhjf dimi ya bana da 500 gb yetmedi 1 tb taktım yine de doluyor
bir de sanırım aynı firmanın heavy rain diye oyunu var o da güzelmiş ama onu da oynamadım detroiti oynuycam ondan sonra bakmayı düşünüyorum aklıma o geldi
aklıma sürekli önericek oyun geliyor mafia serisi de güzel 3. oyunu kötü ama ilk oyunun defitinive edition versiyonu özelikle çok iyi batman serisi de çok güzel bu arada sürekli oyun falan öneri yazıyorum aklıma geldikçe de rahatsız edici olmuyor dimi ya sürekli bildirim falan
yoo hayır sorub değil hem oyuna girmedimm detroidi oyna çok seversin
oynayacağım rdr 2 yi bitirdikten sonra aklımda detroit var ben seçim yapabildiğimiz oyunları çokk seviyorum witcher 3 de bu yüzden çok güzel bence ama tabi başka yönlerden de çok güzel witcher 3 başyapıt ya
biraz fazla kafa şişirdim biliyorum ama oyun önermeyi çok seviyorum ve aklıma bir kaç oyun geldi bir de witcher 3 e başladın mı merak ettim dishonored çok güzel bir gizlilik oyunu hikayeside hoş ve gizemli kraliçeyi korumak ile görevli birisin ama kraliçe ölüyor suç sana kalıyor kaçıyorsun suikastçı oluyorsun kendini temize çıkarmaya çalışıp kraliçenin kızını tahta geçirmeye çalışıyorsun kurtarıp çok güzel ve detaylı bir oyun bir de star wars jedi fallen order normalde star wars ile alakam yok izlemem sevmem ve hiç bir şey bilmem ama oyunu gerçekten çok güzel atmosfer ve grafikler çok hoş aklıma oyun geldikçe sana yazabilir miyim oynadığım oyunları önerebilecek oyun oynayan hiç arkadaşım yok ve birisine oyun önermek beni mutlu ediyor ama istemiyorsan hiç sorun değil gerçekten
Selam kankam! 👋 RDR2 ve The Last of Us efsane tercihler olmuş, hikaye ağırlıklı oyunları sevdiğini anladım. Bence kesinlikle Cyberpunk 2077'ye bir şans vermelisin, grafikleriyle ve sarmal hikayesiyle seni içine çekecek. 🌃 Bir de The Witcher 3 var, o da bildiğin destan gibi zaten. Bu ikisiyle keyifli saatler geçirirsin eminim! 🎮🕹️
Cevap
7Cevap
Witcher 3
UNCHARTED Legacy of Thieves Collection
Ghost of Tsushima DIRECTORS CUT
uncharted bitirdim witcher indiricem onu da oynamıstım da yarım kalmıştı
Lol oyna :D
yok nefret ederim aklıma ekmek arası hamburger insanları ve stresi getiriyor hikayeli oyunlarla mutluyum
gel gel sen de başla kafayı yeriz :D
cidden oynuy9r musun
evet zümrüt ligim
ben eskidne telefondan mobile legends oynamıstım lol çakması olan
Ben pcden oynuyorum pcnin yerini tutmuyor
Gta oynamışsındır sanıyorum
Bir de Sleeping Dogs var o da gta tarzı. Uzak doğu
gta 5 var tr yaması yoruyormuş yapamadım o yüzden pek girmiyorum 2 npc dövüp ortalığı karıstırıp çıkıyorum bu tür oyunları seviyorum özellikle rdr2 oynadığım en iyi oyundu
Gta İng de akar bence ya
Ya da bir yere kadar youtubetan yayıncıları izleyerek oynamak. Sonrasında semsryoya zaten dahil olursun bence
bence de olurunm benim icin npclere tekme atıp satasmak da zevkli
hitman silent assasin oyna düşmanlara yakalanmadan suikastı geçleştirebilir misin bence yapamazsın
yaparım bu arada bu tür oyunları çok oynadım
yap bakim zor ama yeni nesil oyunlara benzemez pek
zoru severim
resident evil oynadım mesela 4 8 9 hariç bana cok kötğ geldi vuruş hissiyatı yok
Resident evil serisi oynadın mı
Pc de hangileri var ps serilerini mi oynayacaksın steam de varsa vardır sanırımm
sadece 4 ve 9 oynadım
Pc de yaw he var mı acaba spider man oyna call of duty oyna ne tarz seviyon fps mi hikayeli mi savaş mı
pcde resident 4 8 9 var 2 6 falan da var ama onlar biraz eski mi yenilendiyse bile beğenemedim ben mekaniğe biraz önem veriyorum
En son 9 sanırım. playstation al pc de sağlam mı işlemcin anakartın falan. Gta 5 oyna devil may cry oyna far cry oyna flaan
cal of duty var ben hikayeli savas fps severim bi valorantıs sevmiyorum o kadar
Ps da daha çok seçenek var pc için steam vs var ama konsoldakini klavye mouse zevk almam ben konsolcuyum
konsol daha iyidir ama pcden de zevk alıyorum güzel bi laptop im var
God of War Ragnarök, Ghost of Tsushima, The Last of Us Part I, Marvel's Spider-Man serisi, Horizon Zero Dawn, Days Gone ve Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu gibi birçok popüler PlayStation özel oyunu resmi olarak PC'de oynanabilir. Bu oyunları Steam veya Epic Games üzerinden satın alabilirsiniz.
Oyun seven pek kız tanımıyorum bana mesaj atabilirsin gizli olduğundan dikkatimi çektin de
Bende güzel bi laptop alcam. hatta bilgisayarına ppsspp falan emulatör de indirebilirsin emulatörle bedava da oynayabilirsin içinde binlerce oyun google dan indirilir. eski bir pc bile kaldırıyor bunları
gizliden çıkmayı bilmiyorum sende gizlidesin
asus tuf f16 öneririm soğutması çok iyi
Xp kaç senin
1 xp
Soruyu sorarken gizlenmişsşinn
sen gizliden cıkabiliyorsun çık ekliyim
Soruy beğenim
bildirim gelmedi
Detroit become human ve god of war serisi
detroid basladım yarım kaldı
Bitir güzel oyun ghost of thusima bak
duymustum galiba bakıcam