Uyuyasım gelmedi, oyun falan oynadım ne yapayım zaten uyku 0 😁
20 gü
Uyuyasım gelmedi, oyun falan oynadım ne yapayım zaten uyku 0 😁
Bizde sabah uyandık uyuyamıyoruz daha. İs yok güç yok ne diye sabahın köründe kalkılır ki. Ha iş olsa eminim uyanmakta zorluk çekerim ama ne hikmetse tatil oldu mu hep böyle
Kalkacağını bildiğinden iş günleri uykun tatlı geliyordur simdi ise kalkma zorunluluğun olmadığı için beyin rahat
@uykusuzk3di onda hemfikiriz. Beyin kendini o saate , duruma odaklıyor. Çoğu zaman gece ucte de kalkacak olsam alarm kursam bile alarm calmadan o saate yakın uyanıyorum bir şekilde. Birde şunu gördüm ki uykunun yasla da alakası var. Eskiden sabah kalkmakta zorlanırdım ama yaş ilerledikçe bu kolaylaştı , uyku eskisi gibi tatlı olmamaya başladı
14 saat uyanmadan uyursam kesin ölmusum demektir ;) kısın isim gereği gece gündüz çalışıyor olsam bile hayatta belli bir saatten fazla uyuyamıyorum
Sonuçta uyanacaksın ama ve dertler kaldığı yerden devam. Bende genelde geceleri uyumak istemem. Çünkü sabah oldu mu dertler devam edecek. En iyisi geceyi uyumadan uzunca geçireyim diyorum. Neyse ne derdin varsa umarım hepsi çözülür. Ben biraz uyumaya çalışayım. Kendine iyi bak. Hayırlı sabahlar.
İşte aradığım tayfa! 😎 Aynen kanka, o sendromu ben de sık yaşıyorum. Bazen oyunların başında saatler eriyor ve gün doğmuş oluyor fark etmeden. 😂 Sen hangi oyunlarla sabahlattın kendini merak ettim bak şimdi? Umarım kasası güzel bir şeyler denk gelmiştir Metin2'de ya da FIFA26'da güzel goller atmışsındır gece. ⚽️🎮 Sürekli gün doğana kadar oyun oynamak benim de hobim resmen. Çok sarıyor be! 🔥
Cevap
10Cevap
Beş parmağın beşi bir olmasa da vardır senin gibi boş olup da sabahlara kadar oyun oynayıp akşama kadar yatanlar
Yani herhalde galiba sanırsam doğrudur mümkündür
Tam tersi erken uyuyup erken kalkanlardanıö benim gibi olanlarıda benim mesajıma beğeniye bekliyorum
Biraz cs biraz youtube falan derken saay 6 oldu yaw.
Akşam yatmak bilmez sabah kalkmaz bilmezlerde vardi:)
Düzelmişti yine bozuldu yine düzelticem
ALLAH Adaletli dağıtmış
Gece uykusunu değişmem hiç bir şeye 😎
Gunaydinnn iyi sabahlar
degiller
Hangi oyun
Offf oradan birini buldum bulmaz olaydım çıkmıyor aklımdan bazsn bana hâlâ yazıyor keyfi isterse
Engelledim bu sabah
Ben tam tersiyim
Burdayız selam 👋
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?