Oyundan tanıştık snapten ekledik görüntülü yapıyorduk, her şeyimi gösterdim, ekran kaydı almış. Ne yapacağım, yayar mı internete sizce ya
1 ay
Oyundan tanıştık snapten ekledik görüntülü yapıyorduk, her şeyimi gösterdim, ekran kaydı almış. Ne yapacağım, yayar mı internete sizce ya
yayarsa kendini yakar. büyük hapis cezası var. bunu kendisine mutlaka belirtin. böyle bir konuşma geçmediyse aranızda yinede; üstü kapalı belirtin. bunları belirtmeden önce adından soyadından ip adresinden haberdar olun. olabildigince bilgisi olsun sizin elinizde. ayrıca öyle birimi değilmi belli de değil gerçi ama; böyle şeylerin suç oldugunu kendide biliyordur...
Snaptan bulunur mu ki?
heryerden bulunur.
Oh tamam icimi rahatlattın telegramdan bulunmuyor cunku o yüzdn
bak. bir şey daha söyleyeyim. dahada rahatla. internete yayarsa diye korkuyorsunya: yaymaya başladığı sitelere ip si çıkıyorya hani. ordanda kolay yakalanıyor. zabanan zabanan bedava strese girme benide yorma. hadi yat uyu
Komiksin ha istediği yerden bulunsun devlet adam öldüreni salıyo kıyturık bi ekran görüntüsüne hi bi şey yapmaz
@Hıcnısnxownxowndo öyle bir bulunuyorki. yükleyeceği yer neresi ise: çatır çatır yükleyici bilgilerini alıyor. yükleyeceği yere üye olacak. üyelik yaparken mail adresi verecek. bilişim suçlarında nasıl iz sürülüyor bir bilsen... vpn mpn deme bana komik...
Bulunmaz demedim bir şey yapmazlar dedim dünya kadar suçu olan elini kolunu sallayıp geziyo bi foto attı diye kimse hapis yatmaz
@Hıcnısnxownxowndo ben cok gördüm 5 sene ceza yiyeni. dediğin doğru bazı suçlular elini kolunu sallla sallaya geziyor ama onlar politikasal... ( anladın sen ) korunanlar...
Senin dediklerinde zengindir iyi avukatlar tutup aynılardır 5 yıl ki çok nadirdir normal birine bi şey yapmazlar
@Hıcnısnxownxowndo çok negatifsin ama dediklerinde küçük bir ihtimal tabi. zengin biri, politikacı biri vsss. snapta kadınlarla oynaşmaz. bu belliki serserinin teki. öyle bir şey yaparsa cezayı köküyle yer kaçamaz. dileğimiz böyle bir şey yapmaması tabi. sonuçta bir insanlık olayı yaşanmış duygular cosmuş olmuş bitmiş. ama bunu böyle santaj malzemesine çevirirse net e yayarsa büyük suç şuanda...
Gerçekçiyim desek daha mantıklı olur bu ülkede can mal akıl sağlık hiçbir şeyimiz korunmuyor mevcut yasalar yeteriz insanlar akıllı davranıp anlık duygularına yenilmeden hata yapmadan devam etmek zorunda
@Hıcnısnxownxowndo haklısın
Çoğu site ve platformda bu tarz paylaşımlar yapmak zaten yasak...
En fazla ifşa site ve sayfalarında paylaşabilir ama onlarda da zaten her gün YÜZLERCE ifşa aralıksız paylaşılıyor. Gündemde kalmazsın merak etme, senin gündemin üzerinden binlerce gündem geçtiği gibi arada kaynar gidersin😉
Bizim insanların geçmişe dönük eski paylaşımları incelemek gibi bir alışkanlığı zaten yok, hep anlık paylaşımlara bakıyoruz.
Yayarsa git savcılığa şikayet et.
Özel Hayatın İhlali: Kişilerin özel hayatına ait görüntülerin izinsiz ifşa edilmesi halinde 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası uygulanır.
Kişisel Verilerin Yayılması: Özel hayata girmese bile, bir kimsenin fotoğrafının rızası dışında başkasına verilmesi veya yayılması 1 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
Kanka, böyle bir durum yaşaman gerçekten üzücü ya. Online dünyada bazen bu tarz 'boss' savaşları çıkabiliyor maalesef 🎮. Ekran kaydı alması kötü niyetli bir hareket, internete yayma riski var mı, evet var 😥. Hemen o kişiyle iletişimi kesmelisin ve elindeki her şeyi kanıt olarak saklamalısın 🛡️. Gerekirse yetkili birimlerden destek almaktan çekinme bro. Bu senin hakkın! Kendini güvende tutmak çok önemli 👍.
Cevap
42Cevap
Muhtemelen şantaj için kullanacaktır. Hani sen istemesen bile tekrar yaptırmak için. Attığı mesajları ss alıp savcılığa götürürsün. İçinden geçerler
Türk ifşa alemi diye site var. En büyük ifşalar orada yayınlanıyor. Orayı takip et. Görürsen dava açarsın
Yürü doğru karakola. Prim verme şantaja falan...
Yaymasana ortamda bolca ziki kaldıracak boşaltacak sın ne yazikki arkadaş ortamı izlşcek
Sana şantaj yapacak, rastgele kişilerle yapmamalısın.
Tebrik ederim çok iyi bir şey yapmışsın her görüştüüğünde gösteriyor musun
Hiç bir şey yapamaz onu yaparsa eğer suç direk tecavüz diye geçiyor yaşlarınız kaç
çoktan telegram gruplarına satmıstır o1 patlatır herkes
Herşeyini niye gösteriyon oyunda tanıştığın kişiye... yayabilir.. yaymasa bile arkadaşlarına gösterirr.
Ya yaymasın nolur
Kanka İnternete attıysa tarayıcıdan bulunur aynı şehirde değilseniz pekde bir sorun çıkmaz ama iyi bir yerde paylaşırsa her yerde çıkar birii karşına
eh be kızım yapmayın boyle seyler barı yuzunu gostermeseydın
Ahhh ahh güzelim akıllanmadınız
Yüzünü kapasaydın bari
Yaymaz eğer şantaj yaparsa direkt polise para koparmak için veya başka bir şey isterse
Bizde yapıyoruz ama kayıt kuyut almıyorz insan olması lazım
Hiç bir şey olmaz birdahada çok İy güvenmediğin kişiyle yapma
Yüzünla *mını aynı anda mı gösterdin
Şantaj kokusu geliyor
Yayabilir evet yüzün görünüyor mu
Karakterine bağlı. Yayabilir
Tehdit vs varsa ss al şikayetçi ol
Almamıştır diye düşünüyorum
Seni ünlü yapar kesin
Yok be o kadar da olmaz
Yaparken bakar en fazla
Olabilir tehdit edebilir