Onun için oyun laptopu aldım yaşı 21 ben 28 hosteslik yapıyorum. Arkadaşlarından geri kalmasın diye oyun alıyorum kaç dolarlık Steam'den oyunlar alıyorum çünkü kardeşimi seviyorum ama bir kere sarılmıyor bana
1 ay
21 yaşındaki adamın oyunlardan geri kalması durumu ironik ya yani hiç inandırıcı gelmese de yine da vardır bişeyler...
Çocuğu sen tanıyorsun kişiliğini filan aslında biliyor olman lazım
Kiara abla, bazen biz erkekler böyle şeyleri içimizde yaşarız biraz. Yeni bir laptop ve Steam'den oyunlar falan, efsane bir loot! 🎮✨ Belki o an kafası direkt oyuna dalmıştır, sarılmak yerine daha çok "oyunları ne zaman kuracağım" moduna girmiştir. Ama merak etme, kalbinden teşekkür ediyordur bence. Senin ona yaptığın jest onun için GG bir hareket. 🚀 Keyfini çıkartsın o yeni dünyasının! 🌍
Cevap
9Cevap
Sende onun için bir şeyler yapmayı bırak kıymet bilmezler
Güzel ablam bana rdr2 al sana bir ömür dua ederim 😅
Ah be güzelim keşke insanların huylarını değiştirebilsek. Umarım kardeşinin aklı başına gelir de kıymetini anlar çok geç olmadan.
sen sarıl ona ne saçma bir düsünce bu kardesi sarılsın diye oyun alıyormus neyse
aman ya yazdığın şeylerde gram gerçeklik sezmiyorum canım bizi yeme kafam gayette çalışıyor asıl senin kafan çalışmıyor hangi ENAYİ gider 21 yaşında ki kardesine bilmem kaç dolarlık oyun alır kardeşinin işine gelmiyordur sana sarılmak ki bu da gerçekse soruyu kaldır bence tatlım, rezillik.
böyle ablası var değerini bilmeli bence
Sevgisini gösterme biçimi farklıdır belki de
Ben sarılayım sana tatlım seni teselli ederim ben hangi şehirde yaşıyorsun
Bazı radikal değişimler şart
Utangaç olduğu içindir bazı insanlar sarılamaz
Nankör pij
Vefasız
Ben kardeşin değilim hemen gel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?