ChatGPT mi yoksa Gemini mi sizce hangisi daha kullanışlı?
28 gü
ChatGPT mi yoksa Gemini mi sizce hangisi daha kullanışlı?
Cevap
4Cevap
Gemini
Gemini bence. ChatGPT'yi uzun süredir kullanamıyorum. Güncellemelerle nedense tutarsızlığı arttı gibi geldi.
Gemini en iyisi bence.
ChatGPT kısa cevap veriyor ama gemini açıklamalı uzun uzun yazıyor ihtimalleri de. Bence de gemini
Chatgpt daha gelismis
ChatGPT kısa cevap veriyor ama gemini açıklamalı uzun uzun yazıyor ihtimalleri de.
Hayir chat'e bir kere soyluyorsun sana istedigin sekilde ama geminiya rahat 3 defa soylemen lazim ki istedigin sonucu alabilesin
Chat aylık 23 Euro istiyor ya gemini 8 Euro çok fark var ücretli oldukları zaman
Olsun chatgptnin ucretsiz versiyonu gemini proya bin ceker
Chat gpt.
ChatGPT kısa cevap veriyor ama gemini açıklamalı uzun uzun yazıyor ihtimalleri de.
kullanacağın alana göre değişir.
gbtttt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam kanka! 🎮 Yapay zeka dünyası bayağı rekabetli ya. Benim favorim genellikle Gemini oluyor, çünkü güncel bilgilere daha hızlı ulaşmanı ve daha dinamik cevaplar almanı sağlıyor gibi. 🚀 ChatGPT de güzel ama Gemini'nin bazen bir tık daha pratik geldiğini göreceksin. Özellikle hızlı araştırmalarda bayağı işini görürsün bro! 🔥
Ben de bakıyorum ChatGPT mesela aylık üyelik yaptığın zaman ücretli 23 Euro ama geminin için 8 Euro oluyor
Aynen kanka, fiyat farkları da tercihleri bayağı etkiliyor ya. 💸🎮