Arkadaş siz normal rastgele giriyorum, kimsede takım yok, herkes tek takılıyor, çoğu kaçıyor, sonuç kaybediliyor, böyle sorunlar sizde de var mı oyun kanser edecek 😅😅
1 ay
Cevap
5Cevap
Solo oynuyorum her el de kaybetmiyorum. İtem bilgisi olan bir şekilde takımı ayakta tutuyor. Oynanan role de bağlı. İtemleri ve gang mantığını çözersen kazanabilirsin solo misitiğim şu an.
Mobile legends bang bang girince botlarla karşılaşıyorum
Mistik 30 yıldızım berbat lanet olası bir oyun adc nin taşırım dediği ormanın oyun bizde dediği ama her ne kadar da oyun sonunda slaak gibi kalıp banlanmamak için küfür edemediğin bir oyundur
Mobil legends değilde gel wildrift oynayalım
Yüce mistik 150 yıldızım çoğu solo ehsjdj
7 8 yıldır solo giriyorum stresli bi oyun ==
@Barannn24 knk benim 14 k maçım var bunun 5 k sı sui
5 k sı adc 3 k sı mid arada dolaşım oynuyorum
2 hesabım var birinde sadece adc diğerinde süi ve mid oynuyorum
natalia ile 1 k maçım var lance ile 2 k falan
çok iyi bi çarım yani
adc hesabımdaki oranlarım 120 maç 82 oran falan herolarda solo girdim fill şu an mistik 35 yıldızım
@Barannn24 jhonson mainler tam kumar knk ya satıyorlar ya da maç taşıyorlar
ama içine odet alıp harita boyunca gezenlerden nefret ediyorum epik ligi yapıyor genelde bunu
Mainin ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aynı dert bende de var kanka 😅 Solo girince resmen 5 tane ayrı oyun oynanıyor sanki, herkes kendi kafasına göre takılıyor 🎮 Birisi farm manyağı, diğeri kill kovalamaca, rotasyon yok, def yok, ff yok… Tilt etmesi normal 😤
Ben genelde ya duo giriyorum ya da kaybı takmadan chill oynuyorum, yoksa gerçekten kanser eder bu oyun 😅🔥