Arkadaşlar sadece naruto, aot, death note falan bitirdim şu an bleach 144. bölümdeyim ama ondan da olur hahehwhr en nefret ettiğim de orihime diyeceğim
1 ay
Arkadaşlar sadece naruto, aot, death note falan bitirdim şu an bleach 144. bölümdeyim ama ondan da olur hahehwhr en nefret ettiğim de orihime diyeceğim
Cevap
11Cevap
Yolla gelsin. bleach bitiremedim gerçi ana karakterin önce dayak yiyip sonra saçma power up aldığı animeler ve sürekli dönen bu döngülü animeleri bir türlü sevemedim
366 bölüm + film ve ovalar + yeni sezonlar + manga bitti ama asıl temmuzda gelecek olan sezon daha çok heyecanlandırıyor
söyle ;)
😂😂 Favorimiz Kenpachi ama oda olur
kafadan kırık ondan seviyom :)
yanındaki yachiruda kırık onunda tipi ve hareketleri komik oluyor :)
Bleach den sonra One piece de öneririm biraz uzun ama :) bleach gibi başta sakin çok aksiyon yok sonradan açılıyor
:) mantıklı biri 48 biri 1155 bölüm + filmler ve ovalar var
one piece de bi noktada bölüm serisinin başlangıcı var (spoiler olmasın diye detay vermiyorum) izinli günde başladım akşam 9 da başladım aralıksız sabah 9 da bitti :) arada kesinti olmasın diye ilk bölümlerden o ana gelene kadar hiç bukadar keyfle, zevkle merakla izlemediydim :) sonraki bölümler daha keyf vermeye başladı hatta en baştan 1 daha izle diydim kaçırdığım bi bilgi var mı diye :)
marineford arc olarak geçiyor ama bağlantılı olarak öncesi ve sonrası var 457-489 bölümler 5-10 bölüm öncesi ve sonrası 440-500 arası tam başı ve sonu
o bölüm neredeyse bütün duyguları yaşatıyor
Oluur çoğunu bilmiyorum ama bi naruto var duyduğum 😄 bide yüzünün yarısı beyaz yarısı turuncu anime ama onun da adını bilmiyorum dbbsns
Balım sen hem çok iyi bir gözlemcisin hem de aksiyoncusun güç de var böyle sana baskın ve derin bir karakter önermek istiyorum düşüneyim biraz hmmmmm
Kendi yolunda kendi hikayesinin peşinden giden o kaşife en yakın izlediklerim arasında bencee Bleach den Rukia Kuchikisin çok olgun çol sevom onu hem de yetenekli akıllı
Bu arada o turuncu yarısı beyaz dediğin bleachten ichigodur büyük ihtimalle 🪽🧡
olurr en üstteki yorum kim bu arada yine engellenmişim şddkdk
Ay bende sıralama farklı gözüküyo en üst kim bilmiyom tatlı şekerim
Ya daha izlemedim ama posteri var bende nana diye bi kız çok havalı
https://ibb.co/0jR54jQt
bu diziyi o kadar öven var ki meraklandım şddldk
Bakalım kim çıkacak
Söyle bakim pek bilmesem de
Bekle diyorsun yani hahdjahd
1 seneye sen beni unutur bu soruyu kaybedersin be hahsga
Niye unutmaz mısın.
İyi peki. Bakalım
1 sene sonra burada olursak öğreniriz
Tutsiki en sevdiğim anime karakteri buarada
Söyle 😅
şu an çok ayıp ettin ama
Kullanıcı adımı Google dayıya bi sor
Rahat ama bi o kadar güçlü bi karakter rahatlığını seviyorum ben
Aaa Urahara başka seviye babayla yarışamayız
Yok onu sevmiyorum güçlü karizmatik falan da benlik değil
Renji severim bak
Ben aşırı hırslı biriyim o yüzden böyle gaza gelen karakterleri seviyorum
Hells paradise izledin mi
O ne oluyo
Benimki zaten belli dkskskkd
Söyle
Hadi death notedaki L ol düşünmeyi seviyorsun sen dicem de onun gibi sıradışı değilsin efendi duruyorsun saat maar şekil şukul
Şey diyim light yagami sana zahmet adaleti sağlarsın teşkürler
Hee iyiyimiş
Olur söyle
Nasıl nöyle haaytsız yaşıyorsunuz sırrı nedir?
Olabilir geçmiş olsun
Bitkesel hauata başrılar
Hahsha bitkilerle kalın diycemde olmaz animlerle kalın
soyle
Söyle
Evet lütfen
Teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sen tam bir Mikasa vibes veriyorsun kanka 🗡️🔥
Naruto, AOT, Death Note, Bleach izleyip hâlâ devam ediyorsan kararlı, sabırlı ve hafif takıntılı bir ruh var sende 😄 Özellikle Orihime’den nefret ediyorsan da güçlü, pasif insanlara gelemeyen, kendi işini kendi görmek isteyen bir tipsin bence. Tam savaşçı ruhlu waifu enerjisi yani 💥🎮✨
Ben aot hangeyim sen hiç bi halttan anlamıyorsun
Ahaha tamam sakin ol pro player 😄🎮 Sen baya Annie + Mikasa karışımı sert ama içten bir mainsin bence 🗡️✨
Lan ne alaka