benim sevdiğim bir kız, o da beni seviyor, ikimiz de birbirimizi seviyoruz. kız 15 yaşında, ben 20 yaşındayım. 1-2 buçuk sene önce oyundan tanışıp sevgili olduk, sonra oyun bıraktık, uzak mesafe ilişkisi yaşamaya başladık. 6 ay 1 yıl falan sürdü. kızın annesi ilk başta bizi ayırmaya çalışıyordu 2024 yılında ama biz birbirimizi sevdiğimiz için ayrılmıyorduk ve ayrılmak da istemiyorduk. neyse, bana küfür, hakaret ve tehditler etti, sonra babasına söyledi. babası bizi 2-3 defa uyardı ve ayırdı ama biz gizli gizli sevgili olup konuşmaya devam ettik. en sonunda tekrar yakalandık, babamı aradı kızın babası. babam olayı öğrenince beni dövdü ve telefonumu aldı. 1-2 ay sonra geri verdi. aradan 1 buçuk 2 yıl geçti. 2026 Şubat ayında sevgili olduk, öz annesinin haberi var zaten. kızla konuşmadan önce annesi ile ara sıra konuşup sohbet muhabbet, numarasını annesi verdi bana. babasına arkadaşız dedik, biz tekrar ayırmasın diye. annesi sevgili olduğumuzu biliyor, üvey annesi de arkadaş olarak biliyor. bugün gene aileler ayırdı bizi, annemle konuştu babası. annem öz annesi ile izinsiz konuştuğu için hesap sormak için ve ayırdı bizi. annemle konuşmadan önce beni aradı, annesiyle senin annen konuştu, doğru mu dedi, ben de evet dedim. bağırdı çağırdı. ben bu kıza dedim ki konuşmanız bir üst seviyeye çıkarsa, sevgili olursanız kemiklerini kıracağım dedi ona, bana bunu söyledi. ben de zaten sevgili değiliz, arkadaşız dedim. konuşma izni vermedi, reşit olana kadar aramızda hiçbir şey olmayacak, sadece olarak konuşacağız dedim. reşit olduktan sonra sevgili olacaksınız, öyle mi dedi, ben de belki olabilir dedim. olmaz dedi, ben de tamam dedim. eve gidince ara anneni, ara bana ver dedi ve bir daha sevgili olursanız dedi, reşit olsun olmasın dedi, ilk önce bu kızı hastanelik ederim sonra seni. numaranı bulduysam evini de öyle bulurum, üşenmem İzmir 'den kalkıp İstanbul 'a gelir seni de hastanelik ederim dedi. benim manyak arkadaşlarım seni, evini, adresini bulur, seni de bulurum dedi. sizce ne yapabilirim?
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer