Eğer ünlü ve şöhret olmak istesem katılırdım. oyuncu falan. sunucu falan. çünkü günümüzde şöhret olmak çocuk oyuncağı oldu. düşünsenize adam ya da kadın magazin programlarında ünlü diye lanse ediliyor ne ismini duydum ne cismini gördüm. önceden ses dergisinin artistlik yarışmasından sinemaya geçilirdi. günümüzde ve geçmişte güzellik yarışmalarında. sonra televizyon çıktı. şöhret olmak çok kaylaştı. internet ve sosyal medya ile zıvanadan çıktım. babaannem bile aaa diye şöhret olup sosyal medya da gündem olabilir. vasıfsız şöhret olmak felakettir. çünkü ateşten gömlektir. gölge gibi takip ederler. ne hayatın kalır ne özel hayatın. yine sinirlendim. caner gibi bardak kıracağım kafamda. ata ne oldu öldü gitti. caner muhabirlik yaptık. sinem denem kız albüm çıkarmış. semra kaynana program sunmuş. meşhur sözde gelin adayı hanifeşöhret için açılıyor saçılıyor. pompacı hanife. benim de cidden midem bulanıyor. önceden bir kalite vardı tv lerde.
adamın biri demişki ben halepte 60 arşın atlardım orada bulununanlar demişki atla da görelim yok demiş ben halepte atlardım adamlar da halep ordaysa arşın burada madem o kadar kolay gir seçmelere git survivora sen daha seçmelerde elenirsin adamlar besin sizlikten kolunu zor kaldırıyor tok açın halinden anlamaz tabi
2500 kaloriye ihtiyacı varken 1500-2000 kalori alıyorlar nobre ye bak adamın 1 geldiği haline 1de şimdiki halini karşılaştır yağ kalmadı kas kaybediyorlar o yarışma bitince o adamların eski haline dönmesi 2-3 ay alıyor şişman gelen Sercan bile eridi
Sen baya iddialı konuşmuşsun Asya 😄🏹 Survivor atışları videodan kolay görünüyor ama işin içinde açlık, yorgunluk, stres girince tam try-hard moduna rağmen herkes saçmalıyor biraz 😂
Ben oyunlarda aim manyağıyım ama oraya gitsem ilk denemelerde muhtemelen ıskalarım. Sonra ısınınca çoğunu sokarım gibi. Yani full isabet zor ama imkansız da değil 🎯🎮