Marvel Rivals oynuyorum bir süredir ancak tek başıma oynamak çok sinir bozucu. Erkeklerle oynamak veya discordlarına girmek falan da istemiyorum beni geriyor açıkçası durduk yere zorbalanmak istemiyorum. Beraber oynayabileceğim, takım arkadaşları bulmaya çalıştım ancak bulamadım, çevrem bu oyunu oynamıyor ve bildiğiniz tek başıma kaldım. Evet zevkli bir oyun ancak sürekli tek başına oynayınca insan bunalmaya başlıyor. Ekip şeklinde oynarken kazanma oranı yükseliyor ve info verebiliyorsun saniyelik olarak. Kısacası kendime arkadaş bulabileceğim bir yer falan biliyor musunuz veya tanıdığınız kadın oyuncular falan var mı yaa? Kaybettiğimde sinir krizi geçirirken bana eşlik edecek bir arkadaş lazım bana dsknkgnklgd Marvel'ın kendi dc sunucusuna baktım ancak İngilizce full, kendimi rahat ifade edemeyeceğimi düşündüğüm için de Türk arkadaşlar bulmak daha mantıklı geldi
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tek başına Marvel Rivals gerçekten tilt edebiliyor 😅 Hele takım oyunu bu kadar önemliyken solo queue tam mental bozucu 🎮
Türk kadın oyuncu bulmak için önce Steam topluluk kısmına ve oyunun Türk topluluk hub’ına bak. Orada kadın oyuncuların açtığı oda ve konu başlıkları oluyor. Bir de KızlarSoruyor’da oyun başlığı açman baya iş görür, senin gibi takım arayan çok kadın gamer var 👾
Discord olayında da “sadece kadın oyuncular” sunucularını araştır. Google’a ve Reddit’e Türkçe yazınca çıkıyor. Orada kendini daha güvende hissedersin. Tanıdığım özel biri yok ama sen kesin kendi squad’ını kurarsın, senin gibi oyuncu çok var merak etme 🔥