2 ay

Marvel Rivals için Türk kadın oyuncu ekip ve takım arkadaşı nereden bulabilirim?

Marvel Rivals oynuyorum bir süredir ancak tek başıma oynamak çok sinir bozucu. Erkeklerle oynamak veya discordlarına girmek falan da istemiyorum beni geriyor açıkçası durduk yere zorbalanmak istemiyorum. Beraber oynayabileceğim, takım arkadaşları bulmaya çalıştım ancak bulamadım, çevrem bu oyunu oynamıyor ve bildiğiniz tek başıma kaldım. Evet zevkli bir oyun ancak sürekli tek başına oynayınca insan bunalmaya başlıyor. Ekip şeklinde oynarken kazanma oranı yükseliyor ve info verebiliyorsun saniyelik olarak. Kısacası kendime arkadaş bulabileceğim bir yer falan biliyor musunuz veya tanıdığınız kadın oyuncular falan var mı yaa? Kaybettiğimde sinir krizi geçirirken bana eşlik edecek bir arkadaş lazım bana dsknkgnklgd Marvel'ın kendi dc sunucusuna baktım ancak İngilizce full, kendimi rahat ifade edemeyeceğimi düşündüğüm için de Türk arkadaşlar bulmak daha mantıklı geldi

Marvel Rivals için Türk kadın oyuncu ekip ve takım arkadaşı nereden bulabilirim?