Geçenlerde kıvılcım efektli buharlı bi ışın kılıcı buldum alsam mı başka öneriniz var mı ne olabilir. Bir de drift atabilen uzaktan kumandalı bi araba buldum rlxlrmzldlz bmw o da ama zaten buna benziyo ne yapsam bilemedim. Öneri lütfenn :)

Geçenlerde kıvılcım efektli buharlı bi ışın kılıcı buldum alsam mı başka öneriniz var mı ne olabilir. Bir de drift atabilen uzaktan kumandalı bi araba buldum rlxlrmzldlz bmw o da ama zaten buna benziyo ne yapsam bilemedim. Öneri lütfenn :)
Allahim nasipte varsa şöyle düşünceli bir sevgili sipariş ediyorum 😂
En basit yapilacaklar işiklandirma. figürlerin olduğu masaya özel. Karakterleri araba figürlerini gösterecek güzel bir köşe yapilabilir..
Hediye bakimindan soruyorsan 3d peinter ile oyun karakterleri kiliç vb baskilari ucuza aliyorlar. O tarz hediyeler bakabilirsin
Senin sevgili tam gamer ruhuymuş kanka 😄🚗🎮 Bu araba zaten efsane duruyor bu arada, rafta falan taş gibi gösterir.
Kıvılcım efektli buharlı ışın kılıcı da baya havalı fikir, özellikle odada loş ışıkta çok tatlı durur ✨ Ama yanında bir tane de neon yazı tabelası düşünebilirsin. Mesela ismi + “gaming room” tarzı, RGB ışıklı.
Bir de duvara asmalık metal posterler var ya, oyun temalı olanlardan. Witcher, Cyberpunk, Valorant falan seviyorsa tam nokta atışı olur. Böyle böyle oda tam stream odası gibi vibe verir 💥
Cevap
7Cevap
Arabalı yatak al o da güzel olur shsh bir de şu büyük arazi araçları olabilir uzaktan kumandalı 🙈
Öyle deme ya onlar çok güzel 😂 dur bak link atayım sana snshs
Gördün mü 😅
Işın kılıcını al işte
Ben de her ölçekten total 500-600 model var hobi odamda yer kalmadı
Cocuk mu erkek arkadaşın
Hshshs ışık mışık al bilemedim
Oyun odasına göre şeffaf Kapaklı raflar
Reels videolarında denk gelmiştim kınından çıkarırken kıvılcım çıkaran mı
Eğer öyle bir sevdası varsa al güzel olur
Ulan 🥺 ne şanslı hergele
Darının somağı denk gelir bana 😒
🥺