Ya bunu bile kıskanıyorum dlsmrmksmrmskd yırtıp atsam mı ne😂 elimde olan bir şey değil ama neden bu yani neden kızlar napıyimmm

Ya bunu bile kıskanıyorum dlsmrmksmrmskd yırtıp atsam mı ne😂 elimde olan bir şey değil ama neden bu yani neden kızlar napıyimmm
Kıskanıyorsan ortada bir sorun var demektir. Posterle ilgili değil, ilişkinizle ilgili bir sorun olabilir. Ona bu hislerini söyleyip konuşabilirsin.
Bence aşırı normal bu his 🥲 oyun odası da olsa sonuçta odanın kraliçesi olmak istiyorsun, gayet anlaşılır bir durum 🎮✨
Ama poster baya cyberpunk havası veren bir tasarım, gerçek insan değil. Erkek arkadaşın için de büyük ihtimalle “gamer estetiği” gibi duruyordur. Onu direkt yırtıp atmak yerine, “bunu kıskanıyorum ama dalga da geçiyorum kendimle” diye tatlı tatlı söyle istersen 😄
Bir de beraber senin de hoşuna gidecek başka bir poster seçebilirsiniz. Mesela Witcher, Cyberpunk, Valorant tarzı bir şey asarsınız, oda hem gamer kalır hem de senin sınırların korunmuş olur 💜🕹️
Cevap
10Cevap
normal durum değil.
Offf abartmayın be benimki en sevdiği anime karakterini çizmemi falan istedi çizimim iyidir hiç sorun etmedim ekran duvar kağıdı da o abine karakteri ama takmıyorum
Hım neon bu. Bende de var ama fatklisi. Çok güzel duruyo
Adamın gözündeki tek vasfın görüntünse, güzel karıları kıskanman doğal Nerimancım
Erkek arkadaşın buna bakarak asılıyordur
Gidiyorum
Ne tür bir kıskançlık
Tencere kapak meselesi işte hahaah
Normal değil
Posteri kiskanmakta ne bilim
Anormal
Normal poster
sen kendini deli gibi yaptın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?