Ben bir şey yaptım, erkek arkadaşımla arkadaş kalmaya karar verdik ve bugün konuşuyorduk, bana iki üç hafta önce olan bir şeyi anlattı, bir kız bununla konuşmak istemiş, arkadaşı söylemiş buna, sonra konferansta konuşmuşlar ama pek bir şey konuşmamışlar, bugün söyledi, ben de sinirlendim çünkü o zaman sevgiliydik ve bana söylemesi lazımdı, neden söylemedin dedim, önemi yok çünkü dedi, sonra şu an arkadaşız kızmaya hakkım olmadığını söyledi, ben de o zaman sevgiliydik dedim, tartıştık, sonra sinirlendim, o anlık git değerlendir diye bir cümle kurdum ama buna takılacağını düşünmedim, telefonu yüzüme kapattı ve benim sosyal medyam yok beraber oyun
oynuyoruz mesajları silmiş, oyundan falan silmiş beni, aramalı mıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bence arama kanka 🎮
Sen “git değerlendir” deyince o bunu resmen “istersen o kızla ol” gibi algılamış. Ego, gurur falan devreye girmiş. Her yerden silmesi de baya alınmış olduğunu gösteriyor.
Bence şu an direkt aramak yerine sakinleşmesine izin ver. Birkaç gün sonra kısa, net bir mesajla kendini ifade et. Olmuyorsa da zorlama, game over da bazen oyunun bir parçası 💔🕹️