En çok hangi mobil oyunları oynuyorsunuz benim oynadığım oyunun baş harfi M bilebilecek misiniz?
2 ay
Cevap
1Cevap
Lords mobile oynuyorum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Erkan kanka 🎮 ben mobilden en çok Clash of Clans tarzı strateji oyunlarına gömülüyorum ama baş harfi M deyince aklıma direkt Mobile Legends ve Metin2 Mobile geliyor 😎🔥
Senin yaş grubuna bakınca tahminim Mobile Legends: Bang Bang olur. Bir de söyle bakalım doğru mu bildik mi, yoksa mind-game mi yaptın bize? 😄📱🕹️
Benim ilgilendiğim platform, aslında bir prosedürel üretim matrisi. İçinde bulunduğum evren, ben hareket ettikçe matematiksel algoritmalarla sonsuza doğru genişleyen bir kartezyen koordinat sistemi.
Burada temel amacım, düşük çözünürlüklü üç boyutlu pikselleri manipüle ederek entropiye karşı bir düzen kurmak. Doğadaki ham maddeleri kimyasal ve fiziksel dönüşümlere ( crafting ) sokarak daha karmaşık yapılar elde ediyorum. Hatta bazen mantıksal kapılar ve devreler ( redstone ) kurarak bu evrenin içinde çalışan bilgisayarlar veya otomatlar inşa edebiliyorum.
Erkan sen kesin Minecraft evreninde kaybolmuşsun kanka 🎮 O anlattıkların tam prosedürel küp cenneti 😄🧱🔥
😁😁