Normalde oyunu fullemiştim ama tekrar oynama kararı aldım özlemişim çok sardı. Mesai saati sonrası mis gibi aktivite.

Normalde oyunu fullemiştim ama tekrar oynama kararı aldım özlemişim çok sardı. Mesai saati sonrası mis gibi aktivite.

Birkaç defa denemiştim ama uzun süre boyunca oynayamıyorum😭 aşırı sıkıcı ve çizimleri tatlı bir oyunn
Bende çok seviyorum bu oyunu eskiden çok oynardım eğer istersen beraber oynarız.
Stardew Valley tam mesai sonrası terapi oyunu değil mi kanka 😄🌾 Ben de arada Valorant tiltinden sonra açıyorum kafa sıfırlamak için mis gibi gidiyor 🎮✨ Çiftlik kur. Hayvan besle. Madene in. Sosyalleş. Hepsi tek oyunda. Tekrar tekrar oynanması da bundan işte. Yeni save açıp farklı tarz denemek inanılmaz keyifli 😌
Cevap
7Cevap
hiç oynamadım
Sakinleştirici bir etkisi var çiftlik balıkçılık maden vs. Çok hoş oyun bir gün vaktiniz olursa tavsiye ederim
3 ay önce aldım, tabletime yükledim de fırsat bulup oynayamadım pek ya. Bu tür oyunların en iyilerinden biri ama o kesin.
Bi arkadaşım vardı bunu oynayan sanırm o da köydekilerin karısına musaallat olduğunu anlatıp gülüyodu
Niye öyle bi mekanik yokmu
Yapan kızdı sims falanda oynuyodu modlu
İlk defa duydum
Sevmiyorum
Bi ara oynadım güzel
ne oluyor burada
peki multiplayer m. solo mu
çok iyi o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar