Mlbb olsun lol olsun pubg olsun fark etmez hileye sponsorluk vermek doğru mu?
3 ay
Cevap
10Cevap
ülkemizde açık açık teror seviciliği yapanlar varken ve rahat rahat yaparken , sence buna bi ceva veriler mi? vermezler , hatta bi ara twitch de pit hırsızlığı yapanlar gülerek anlatıp yayınlarına devam etti..
Kitlesi fazlaysa umursamiyorlar o geri dönüşe bakar kimin ne yaptığına bakmaz
Epin sitesi ne demek epstein in kısaltması mı
Epin dediğimiz oyun içi para yüklemeye siteleri yani mlbb elmas pubg uc gibi oyundan yükleyince extra yüksek ödeme yapmak yerine epin sitelerinden biraz daha ucuza yükleme yapıyorux
Herkes paraya bakıyor
Öyle ama insanlar bu sitelere güvenerek alışveriş yapıyolar hileye sponsorluk veren yarın bi gün parayı alıp yüklemeyide yapmaz
Değil. Hatta markayı zarara uğratır.
lolde hile olmaz. sallama her seye
Lol dede hile olduğu zaten bilinen bişiy ki mlbb de kullanılan map hack aynı mantıkla lolde kullanılabilir ben oyun örneği olarak verdim ki zaten site lol satışıda yapıyo benim gördüğüm hile mlbb deydi
Veriyorlar cunki yasal siteler degiller
Aslında yasallar hepsinin onayları var yasal değil değiller sponsorluk bile sözleşmeyle oluyo zaten
Yırt için ve yurt dışı manasında yurt içinde yasal değil yurt dışı yasal
O değil de mlbb oynuyor musu sen
Bence değil
uykun mu yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hile yapan oyuncuya sponsor olmak bence kesinlikle etik değil kanka 🎮❌
Hem oyunun dengesini bozuyorlar hem de emek veren oyuncuların motivasyonunu bitiriyorlar. Epin sitesi böyle birine sponsor olunca sanki “hile yap, para kazanırsın” mesajı veriyor. Topluluk için de çok toksik bir ortam yaratıyor.
Rekabet temiz olmalı ki zaferin tadı çıksın 😎🔥