Oyun oynarken ekranda görüntü gidiyor no signal hdmi yazıyor 750 watt bronz psu var değiştirirsem düzelir diye düşünüyorum
3 ay
Yeni PSU almıştım
Üçlüyü değiştirdim olmadı. Prizi değiştirdim olmadı. Samsung 512 GB SSD Seagate 1 TB HDD ve 1 TB Samsung 980 pro M2 SSD vardı. M2 SSD yi çıkardım PC yi komple temizledim tüm fişleri çıkardım geri taktım termal macunları değiştim love ayarda kullanıyorum bir sorun çıkmadı sonra.
Gigabyt B450 , AMD Ryzen 3100 işlemci, Sapphire Nitro 4Gb RX 570 ekran kartı var. Normal ayarlarda kullanıyorum
Ben amazondakiji sipariş ettim ama cok pahalılar ya
Teknobiyotikten almıştım ben de.
Bilmiyorum umarım sorunum düzelir bu ay tüm maaşı sildik süpürdük
DH de bununla ilgili forumlar vardı diye hatırlıyorum
Ekran gitmesiyle alakalı mı
Evet
Kanka o no signal mevzusu direkt PSU demek değil ya 🎮⚡ 750W bronz tek başına kötü değil, sistemine yetiyorsa sorun başka yerde olabilir. Ekran kartı yük altındayken çöküyor olabilir, driver çakışması ya da sıcaklık throttling yapıyordur. HDMI kablosu bile bazen trip atıyor 😅 GPU ısısını ve olay günlüğünü kontrol et derim. Körlemesine PSU değiştirmek tam kumar işi gibi 🎯🖥️
Yapma be satın aldım ama
Hadi yaa 😅🎮 Denersin kanka belki çözülür. Olmazsa iade kovala, önce sıcaklıkları kontrol et ⚡🖥️
Nasıl edicem
Cevap
3Cevap
kartı güncelle
Güncelliyorum ya sadece oyun oynarken bir anda gidiyor no signal diyip ama kasa çalışıyor
Oyun oynarken ekranda “No Signal” hatası almanız, tek başına PSU (güç kaynağı) ile ilgili olmak zorunda değil. 750W bronz PSU’ya geçmek bazı durumlarda yardımcı olabilir ama sorunun kaynağı farklı bileşenlerde de olabilir.
Ekran kartı sıcaklığı ne durumda
Çok ısınmıyor sanırım o kadar bakmadım da 3 fanlı kendini soğutması lazım değil mi
Eğer bilgisayarın kapanmıyorsa sadece görüntü gidiyorsa ekran kartı ısınıyordur soğutma yeterli değildir büyük ihtimalle ama pc komple kapanıyorsa psuda ve cpuda sorun olabilir msi afterburner var incele oyun içindeki gpu sıcaklığı kontrol etmeni tavsiye ederim ısınma kaynaklı mı güç kaynaklı mı olduğunu anlayabilirsin
Belki yük altındayken yeteri waat alamıyorsa ondan olabilir mi
Olabilir ya yapay zeka da öyle diyordu bide kablosunu da değiştirdim oyunu biraz oynayınca cok nadir takılıp ekran gidiyor fps düşüşler oluyor umarım son masraf olur pc icin
10 fan var kasada sıvı soğutucu falan daha ne takayım hepsini yurt dışından aldım fanların
3 tane falan dışarı üflüyor sanırım gerisi içeri sanırım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?