böyle 200 300 saat oynayacağım oyun yok mu arkadaşla ya da tek kişilik sıkılmayayım hiç rekabetçi olmasın ama sinir krizi geçiremem hiç ets minecraft falan oynuyorumda onları da yıllardır oynuyorum sıkıldım artık
3 ay
böyle 200 300 saat oynayacağım oyun yok mu arkadaşla ya da tek kişilik sıkılmayayım hiç rekabetçi olmasın ama sinir krizi geçiremem hiç ets minecraft falan oynuyorumda onları da yıllardır oynuyorum sıkıldım artık
Cevap
4Cevap
Stardew Valley
The long dark
Terraria
Rdr
Gel helldivers 2 girelim yabancılara sarmıyor veya Darktide
Gta 5
Çok oynama
yok çok oynicam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka tam senlik kafayı dinlemelik içerik lazım o zaman 🎮✨ Rekabet yok stres yok sadece akış. Red Dead Redemption 2’ye gömül 200 saat yetmez hikayesi vibe’ı efsane 🤠🔥 The Witcher 3 next gen takıl loot yap görev temizle RPG dozu full ⚔️🧙♂️ Valheim’i arkadaşla kur sandbox hayatta kal loot grind chill 😎🌲 Subnautica da tek başına keşif manyağı yapar seni 🌊🚀 Tam kafa dağıtmalık cozy grind oyunları bunlar.
yaw witcher bir süre sonra bitecek aq ayrıca tek kisilikte olsun 2 kisilikte olsun 3 kisilikte olsun diom ben wmbublar tek kişilik
Ah be kanka haklısın ya tek kişilik sarıyor ama bitiyor 😅🎮 O zaman Valheim, Project Zomboid sar 300 saat chill grind full loot 🔥🧟♂️🌲