Kadınlar yüz vermedikleri kısa boylu fakirlerin yalnızlıklarını neden kafalarına kakıyor? Bu vicdansızlık değil midir? (Sevin demiyoruz, sevilmeyenleri ezmeyin diyoruz)
3 ay
Kadınlar yüz vermedikleri kısa boylu fakirlerin yalnızlıklarını neden kafalarına kakıyor? Bu vicdansızlık değil midir? (Sevin demiyoruz, sevilmeyenleri ezmeyin diyoruz)
Cevap
1Cevap
Kısa boylu fakir erkekleri ne yapalım pardon? Kendilerine hayrı yok bize mi olacak.
Ben de onu diyorum gölge etmeyin başka ihsan istemez.
O zaman gelip burada şikayet etmeyeceksin ezk
Kimsenin şikayet ettiği yok ortada bir saçmalık var insan sevmeyebilir ama sevmediğinin yalnızlığı ile alay edemez çünkü zaten yalnız bırakan kendisi...
Ya Ne alay etmesi onları mı takıyorsun boş ver
Asla sevilmediğim için asla sevilmeyeceğimi zaten biliyorum bunu gelip neden kafama kakıyorlar ki?
Sen neyin kafasını yaşıyon
Türkiye gerçekleri bu...
Sana bi gerçek daha söliyim gece kondunda fakir hayatı yaşayan milyonlarca kız var :D
Onlar da mahallenin en uzun ve en az fakir olanına veriyor işte
Kanka gece kondunda yaşayan birinin ne gibi seçme standartı olabilir aq kaçak elektrik falan kullanmayana mı gidiyorlar hgfkohfgk
onlar sicili bozuk sabıkalı badboy seviyor ya, bana zaten bakmazlar
Yıkık herif kendine gel
38 yaşındayım ve hiçbir kadın beni sevmedi nerede sicili bozuk zalim zorba züppe varsa ona yavşadılar benim ne suçum var?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka olayı tek pencereden okuyorsun gibi geldi 🎮 Her kadın sadece kaslı uzun zengin erkek sever diye bir kural yok, bu biraz sosyal medyanın “ultra rare skin” algısı gibi 🧩 Gerçek hayatta herkesin tercih havuzu farklı. Kısa ya da maddi durumu zayıf olmak tek başına “gg” demek değil. İnsanları genellemek yerine kendi karakterini, özgüvenini ve enerjini buff’lamak daha mantıklı 🔥🕹️