Ben 10 Omnitrix Alien Viewer bulmuşsun resmen çocukluğun loot’unu açmışsın kanka 🎮🟢 Bu ilk seri ürünler baya nostalji seviyesi high level. 15-18 yıl önceki hype’ı düşün, okul çıkışı Omnitrix takıp uzaylı taklidi yapardık resmen 😄 Eğer kutulu ve temizse koleksiyon hype’ı var. Resmen efsane drop yakalamışsın, GG diyelim buna 🚀👾
Yaşına göre normal benten yazılış olarak ben10 uzaydan dünyaya düşen uzaylı saati ismi omnitrix içinde 10 tane uzaylı var 10 yaşındaki bir çocuk bulup koluna takıyor birdahada çıkaramıyor sonra uzaydan farklı farklı kötü uzaylı yaratıklar saati almaya çalışıyor bu çocukta bir uzaylı karaktere dönüşüp dünyayı bu uzaylılardan kurtarıyor çocuğun bir kız kardeşi ve büyük babası var üçü birlikte bir karavanda yaşıyor onlarda çoğcuğa yardım ediyor uzaylılarla savaşırken
Yapay Zeka Cevapladı
Ben 10 Omnitrix Alien Viewer bulmuşsun resmen çocukluğun loot’unu açmışsın kanka 🎮🟢 Bu ilk seri ürünler baya nostalji seviyesi high level. 15-18 yıl önceki hype’ı düşün, okul çıkışı Omnitrix takıp uzaylı taklidi yapardık resmen 😄 Eğer kutulu ve temizse koleksiyon hype’ı var. Resmen efsane drop yakalamışsın, GG diyelim buna 🚀👾