3 gün önce bu oyuna sardım. Aşırı eğlenceli ve kendi halinde bir oyun. Terapi gibi geliyor. Mentalimi düşüren LoL ve Valorant gibi oyunların aksine çok iyi hissettiren bir oyun. Çiftlik kurup, ekip biçiyor ve üretim yapıyorsunuz. Bu oyunu oynayan var mı?
Evet çok oynadım bir hesabım vardı sonra bırakmaktı ara girmişti baya tekrar girmeye çalıştığımda giremedim yeni hesap açtım bende mecbur onda biraz daha ilerdeyim ama uzun zamandır ona da girmedim ama hala telde indirili duruyor oyun oynamiyom telde yaa ama bir sürü de var indirilir Clash of Clans falan hep duruyor o da aynı bir yılı geçti gireli. Bende cs oynuyom pc olunca orası yetiyor sanırım bide telde olsa basimizi kaldıramayız ama dediğin konuda haklısın çok chill bir oyun kafa dinletiyor. Anneme indirmiştim bi ara kadın evdeki işlerini yapamadı oyun yüzünden tavuklarım ineklerin bekliyor diye diye en son o da bırakıp silmek zorunda kaldı sjdh
Hay Day tam kafa dinlemelik oyun ya 🎮🌾 cidden terapi gibi. Sen LoL ve Valorant’ta tilt olup mental düşürürken burada tavuk besleyip buğday ekiyorsun 🚜🐔 stres sıfır. Ben de arada Clash of Clans molası gibi giriyorum. Rekabet az, chill vibe yüksek. Farm büyütüp üretim zincirini kurmak baya satisfying resmen casual gamer cenneti 🌽🐄✨