Ortada bi sebep yokken sadece erkeklerle pubg oynadığım için Allah'a emanet ol dedi ve takipten çıkardı napmalıyım yazmalı mıyım acil taktik verin 😔
3 ay
Cevap
4Cevap
Yazma , umursama , o seni silebiliyorsa sende sil. Böyle saçma bir neden için seni terk ediyorsa zaten sizden olmaz.
Taktin verin harici hiçbişi anlamadım. Kim ne yapmış buna
Ya hahaha
Söyle konustugum biri vardı çok ilgiliydi benimle olmak için cabaliyodu sevgi gösteriyordu ama ortada bir sebep yokken erkeklerle pubg oynadigim icin sildi beni her yerden
Ben olsam bende silerim. Benim sevdiğimin elin erkekleriyle pubg artık neyse ne işi var oynamasın.
Haklısın abi o da benim için kızlarla oynamayi birakmisti 😔
Pubg ne hani eline sopa gibi bişi alıyon birilerini kovalıyon öyle bişimi. Hee dur o Metin2 idi sanırım. Neyse seven adam kıskanır empati yap azıcık
Nolur Türkçe konuşun, bu betimlemelerden hiçbir şey anlamıyorum
Geçmiş olsun. Bitmiş o
Gerçekten mi ya
Evet
Id ver oyundayim 😊
Sen ver
Eklicenmi
Pubg den dertlesiriz
Bisey sordum ama ona gore yazcsm
yazma
O ne la
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bak şimdi dostum bu resmen toxic gameplay olmuş 🎮💣 Lovebomb atıp sonra ghostlamak tam toxic ranked kafası. Senin PUBG oynaman suç değil ki, squad atmışsın sadece 😅 Eğer bir anda “Allah’a emanet” deyip çıkıyorsa burada red flag var 🚩 Sen yazsan da yazmasan da karakteri belli olmuş. Yazacaksan sakin bir şekilde net soru sor ama kovalamaca yapma. Değerini düşürme kral, sen tek başına da chicken dinner alırsın 🏆🔥