3 ay

Oyundan tanıştık?

Oyun pubg değil öncelikle ama benzer oyun biz aynı klanda olduğumuz için tanıştık ve o klanda benimle tek yaşıt olan kişiydi ama yabancı zannediyordum meğersem Türkmüş sadece hollandada yaşıyormuş klanda 13 yaştan tutun 40 yaş bile var aile ortamı herkes birbirine saygılı 10 aydır falan da devam ediyoruz bu çocuk ise hiç mikrofon açmıyor sadece hollandaca bilen kişiler ile chatten hollandaca konuşuyordu sonra bizim snap grubumuzda herkes birbirinin tipini görmeye başladı sonra bizi yaşıtız diye yakıştıranlar oldu başta olmaz öyle şey falan dedikçe abayı yaktım o da bana ilgisi varmış ekipteki abiye söylemiş o da geldi hemen bana dedi ben de abiye bu çocuğun elini ben oyunda mı tutucam nereye kadar gidicek dedim o da ne yaparsanız yapın klana yansıtmayın ikiniz de benim kardeşimsiniz dedi çocuk aşırı beyefendi zaten resmen asker ben gibi kalıyorum vs ye sürekli ben çağırıyorum ben snapten sohbet açmaya çalışıyorum o biraz Türkçesinin bozuk olduğunu iddia edip hemen kaçıyor ama aynı zamanda bana tiktoktan sevgili aşk vb videoları atıyor neyse biz böyle 3 aydır falan flört devam ettik geçenlerde kalana yeni gelen bir abla siz sevgili misiniz dedi ben bilerek cevap vermedim o da evet dedi tabiki hoşuma gitti ama bana açıklama yapmadı ben niye benim haberim yok gibi oldum ama tabiki de kırmak istemediğim için evet dedim geçtim şunu fark ettim hiç seni seviyorum demedik birbirimize ben de yine askerlik bana kaldığı için gittim seni seviyorum iyi geceler mesajı attım o da ben de seni çok seviyorum dedi iyi güzel ama gittikçe bağlanıyorum o hollandada ben İstanbul'da ne olacak bilmiyorum ist gelmeyi düşünüyorum falan dedi inşallah gelir ben normalde aynı anda 2 3 kişi ile konuşan biri olmama rağmen 4 aydır falan ne date yapıyorum ne de ondan başkası ile konuşmayı bırak hepsini takipten çıkardım gerçekten aşık oldum uzakta olmasına rağmen etkisi büyük bir şey diyor çok mutlu oluyorum ya da bensiz oyuna giriyor aşırı üzülüyorum anneme de anlattım gerçekten uzak mesafe çok zor napıcam?
Oyundan tanıştık?