Tiktokta gezerken denk geldim duygulandım be az kız tavlamamıştık ordan ergenken 😂😂😂
3 ay
Tiktokta gezerken denk geldim duygulandım be az kız tavlamamıştık ordan ergenken 😂😂😂
Evet hatırlıyorum bende oynardım güzel zamanlardı
Harbi ya
Ben oynuyorum
Güzel 😂
Kanka Stardoll efsaneydi ya 😂 O dönem herkes gizli gizli flört kovalıyordu oradan, gıy gıy sohbetler falan… Şu an düşününce tam ergenlik MMO’su gibi geliyor 🎮 Eskiden tarayıcı oyunları başka güzeldi, şimdi hep mobil ve online rekabet. Ama o masum flört + giydirme kombo olayı çok tatlıydı 😅
Cevap
1Cevap
oynamıyorum
Ben de çok severdim. Hatta bir çocuk vardı çok ilgi çekiciydi. Bana hediyeler falan gönderirdi. Hey gidi hey 😂
Nickini hatırlıyor musun? 😂
Hayıır sadece sarışın bir karakteri olduğunu hatırlıyorum 😂
Hee ben değilim o zaman demek ki kdkskfks bende popülerdimde o oyunda eskiden o yüzden merak ettim
Yok o popüler değildi zaten. Sıradan, efendi biriydi xjdjdn
Hmm benimde vardı ya sevgilim o oyunda sonra reale geçmiştik çok güzeldi be mesela hâlâ unutamadım onu kaç sene geçti aradan ama hâlâ aklımda 😂
Aaa neden ayrıldınız peki
Ne sen sor ne ben söyleyeyim yaramı deşme :)
Anladım, geçmiş olsun...
Hepimize geçmiş olsun
Hatırlıyorum tabi ki en fav oyunumdu
Aga bee
Sende mi oynuyordun kxns
Evet 😂 hatta baya popülerdim ya ben kfkskf
Ayy pardon açıklama kısmınu şimdi gördüm jdjsjhs
Yaa ben orada ki erkeklerin gerçek olduğunu bilmiyordum şakasına flört ediyorum yapay zekayla sanıyordum sonrdan gerçek erkek olduğunu öğrendim ahh saf ben
Demek ki ya çok küçükmüşsün ya da bilmiyorum artık nasıl bir düşünce yapısındaydın 😂 benimde sevgilim vardı orada ya sonra real olmuştuk tabi o zaman facebook vardı Instagram yoktu oraya geçmiştik 😂
Ne bileyim ben robot sanıyordum oyunun parçası ayak uyduram dedim meğer gerçekmiş benimde arkadaşım yapmıştı oradan sevgili zaten onun yapması ile anlamıştım gerçek olduklarını ndnjsjjs
Çok iyi OAJScAJSdAKDKnv
aa kapandı mı o site
Bilmiyorum ki hiç bakmadım titkokta gördüm sadece
Ben hâlâ oynuyorum 40'lı seviyelerdeyim
Harbi mi vay be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar