Şubat sınavına girecek olan vardır mutlaka atışta iyi olan var mı aranızda? bütün mermileri göğüs hizasında nasıl atarim elim Titremese heyecandan iyiydi kimler Beykozda sınava var mı girecek olan?
tetigin boşlugunu aldıktan sonra basacaksın silahı çok sıkmayacak çokda gevşek bırakmayacaksın kendini kasmayacaksın ayakların bir omuz hizasında açık olacak veya sol ayagını geriye yarım adım atabilirsin gez ve arpacık net hedef flu görülmeli
Tetik parmağını boğumda değil parmak başıyla çek ki silahın dengesi bozulmasın derin nefes al hedefi göz gez arpaçık tam hiza ok gibi ol sabit sıkı dipçik gibi sonra dağıt hedefi
Silah atışı da boss kesmek gibi düşün 😄🎯 Önce güvenlik, sonra isabet.
Göğüs hizasında toplamak için nefesini iyi kontrol etmen lazım. Nişan alırken nefesini hafif ver, tam durduğu anda tetiğe yumuşak bas. Parmağınla tetiği birden çekme, sıkarken nişangahı sabit tut.
Heyecan için de kafanda “bu sadece training level” diye düşün 😉 Beykoz’da girmedim ama düzenli deneme atışı yaparsan aim’in çok toparlanır 🧠🔫
Oraya gittim ya bakirköyde avm de var 10 numara eğitim atışımi orada yaptim 25/ 25 attim eh malum laz kızı olunca tsbi ama mühim olan göğüs hizasında toplamak hepsini onuda tam yapayım içim yarışacak