Tulpar tabi kasa olarak ve ekran olarak daha kaliteli ama iki seri arasında
Tulpar t6 v3.3 ve abra A7 v16 arasında işletim sistemi ve ram SSD falan aynı ve arada 9 bin TL fark var...
Tulpar tabi kasa olarak ve ekran olarak daha kaliteli ama iki seri arasında
Tulpar t6 v3.3 ve abra A7 v16 arasında işletim sistemi ve ram SSD falan aynı ve arada 9 bin TL fark var...
Cevap
7Cevap
çok yoktur
Ben abra kullanıyorum eski model ama memnunum yeni modellerde var mıdır bilmiyorum ama araba motoru gibi fanı var ama ayarlanabilir
Benim bildiğim o monsterlarin genelinde var 😅
Oyun için mi kullanıyorsun
Ben de iç mimarım 3ds Max ve Corona için PC bakiyorum...
Ben artık 3ds Max vray ve coronadan devam edicem calisicam ofis bu programları istiyor
Benimde öyle olur diye umuyorum😅ofistekiler biraz şey... mendebur...
Yorucu evet onu daha yaptım ama en çok zorlayan sevmediğin insanlarla çalışmak... eski iş yerim öyle değildi ama burası sıkıntılı özellikle kadınlar
Eglenceliymis ya... ben de ev hanimlarinin kocalarinin parasıni harcamasını sağlıyorum iste😅
İyiler hoslarda bir de bir dolap kulbunu üç günde secebilseler 😅
Öyle çok seçenek sunmuyorum o yüzden 😅 üç seçenek iki de renk kodu zaten aşağı yukarı Pinterest evi istiyorlar 😅
Ben doğal ahşaptan yanayım da müşteriler MDFci
Masif ahşap dışındakiler masif ahşabin yan sanayisidir de işte her müşteri bunu anlamıyor...
Kesinlikle
İslemci ve gpu farkı var mı
Hayır ikisi de aynı hx serisi işlemciyi ve 8 vramli 5050 ekran kartını kullaniyor
Evet o en büyük farklardan biri abra plastik kasa ve soğutması tulpardan bir tık düşük ama. Yani 9 bin de soğutma ve kasa için vermem gibi
Evet abra 5050 ile tulpar 5060 kullanıyor da yinede bu fiyat farki daha çok kasa ve soğutması yola alakali gibi
Yani bu parayı abra alıp 16 GB ram alsam daha mantıklı olur gibi ya...
Sanane kardeşim
E Alican😅
monster alma
Neden
Asus tuf al
Ona da baktım özellikle gaming F16 olana ama monsterda ödeme kolaylığı var
hmm düsündürücü cevabi düsünüyom
xp kazanmak icin benim saçmalayış mk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eskiblablacı, iki seri arasında öyle uçurum bir performans farkı yok aslında 🎮💻
Tulpar tarafı daha çok premium his, daha iyi malzeme, daha sağlam kasa, genelde daha iyi soğutma ve bazen biraz daha iyi ekran gibi artılar sunuyor. O yüzden fiyat farkı daha çok kalite ve konfor kısmından geliyor.
Eğer aynı işlemci ekran kartı RAM ve SSD ise sadece FPS için 9 bin TL vermeye çok değmez. Uzun süre kullanırım daha tok kasa olsun ısınma daha az olsun dersen Tulpar mantıklı. Yok performans / fiyat dengesine oynarım diyorsan Abra gayet iş görür 🔥🎮