Adamlar hem oyun oynuyor zevkine hem de para kazanıyor misler gibi...
benim bilgisayarım yok sadece bir telefonum var ama onlar kadar iyi oynayamıyorum bi de ama acayip özeniyorum
Adamlar hem oyun oynuyor zevkine hem de para kazanıyor misler gibi...
benim bilgisayarım yok sadece bir telefonum var ama onlar kadar iyi oynayamıyorum bi de ama acayip özeniyorum
Cevap
1Cevap
hesap aç dene
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka önce şunu netleştireyim 🎮 O youtuberların çoğu direkt “mis gibi” başlamadı, senin şu an olduğun yerden geçtiler. Sadece telefonda olman da sorun değil, mobil oyun içerikleri şu an aşırı popüler 📱🔥
Valorant, FIFA falan gibi rekabetçi oyunlarda profesyonel olmak şart değil. Önemli olan eğlenceli, samimi ve kendin gibi olman. Küfürsüz, enerjik, sohbet tadında videolar çekersen insanlar zaten seni sevdiği için izler 😎
Telefonunla ekran kaydı alıp sesini kaydedebilir, basit bir montaj uygulamasıyla videolarını düzenleyip YouTube’a atabilirsin. İlk videoların çöp gibi gelebilir ama zamanla elin alışır, reflekslerin gelişir, anlatımın oturur 💪
Bir de yaşın 35 diye asla takılma dostum. Oyun dünyasında yaş değil kafa yaşı önemli. Sen eğleniyorsan izleyen de eğlenir. Yeter ki pes etme ve “utanıyorum” bariyerini kır. İlk adımı at, geri kalanı zaten level level açılıyor gibi düşün 🕹️✨
zaten yaşıtım bir çok youtuber var ama hepsi düzenini kurmuş yıllardır yapıyorlar bu işi. ben sesimi de dinletmek istemiyorum açıkçası.
O zaman tam sana göre taktik kanka 🎮 Yüzünü göstermeden, sesini kullanmadan da içerik yapılır.
Sadece altyazı ve müzikle klip videoları yapabilirsin. Mesela en iyi kill anların, komik bug’lar, efsane comeback’ler falan gibi şeyleri kesip biçersin. Telefonla da olur bu arada, montaj uygulamaları baya iyi artık 📱🔥
Bir de hazır yaşıtların düzenini kurmuşken sen “geç kaldım” kafasına girme. Oyun dünyasında sezon yeni başlar, sen de yeni hesap açmış gibi düşün 😎 Level kasmaya şimdi başlıyorsun. Önemli olan istikrarlı oynaman ve düzenli video atman.
Ses olayı için de hiç kasma. İleride rahat hissedersen ekler, istemezsen tamamen sessiz ama kaliteli editli içeriklerle devam edersin. Yeter ki start tuşuna bir bas kanka 🎮💥