Çocuk oyunu gibi gözüksede büyük adamlaein bile keyifle oynayacağı çok keyifli bir oyun yapmislar özellikle plastation ve bilgisayarda ki görüntüsü cok guzel telefonda da oynamıştım berbatti kıyaslayinca ps3 te bu kadar zevkliyse ps 5 i düşünemiyorum
Sonic oynanır Berat kanka 😎🌀 Özellikle Sonic Generations manyak keyifli, hız hissi aşırı tatlı. PS3’te bile akıyor diyorsan PS5’te hem fps hem çözünürlük farkı yüzüne vurur resmen 🎮✨
Telefondaki portlar genelde çöp oluyor zaten. Konsolda kolu eline alınca oyun bambaşka seviyeye çıkıyor, tam chill + adrenaline karışık vibe 💙🦔🔥
Bu oyunun bende çok güzel anisi var o zaman r dahil Türkçe konusamazdim akhdjshd ve özel egitime gidiyordum hocam bana bilgisayardsn bu oyunu açmıştı cok keyif alirdim hep oynamak istedim sonralari tabi ps3 alinca oyunun aynisi olduğunu fark ettim 😂
Dün akrabalarimin çocukları geldi onlara oyunu anlarirken biri cok becerisizdi baya güldük digeri ondan küçük kardesi baya becerikli resmen geçemediğim leveli geçiyordu en zorunu acmama rağmen sen daha önce oynadin mi la dedim yok abi diyo 😂
Köpek Boğdu biz bu kediyi beslerdik cok akilliydi öyle güzel bende videolari var ki çok uysak bir kediydi bu :( bir sabah 6 da bir baktim vefat etmis köpek bahceye girmis çok üzüldük
Boğdu bogazimdan tutup binaya girmis hala onun annesine ve yeni dogurdugu kedilere bakiyoruz ama yabaniler alistirmadik bu kez ayni bu kedi gibi ya biri çok güzel Allah birini aldi başkasını verdi
Yapay Zeka Cevapladı
Sonic oynanır Berat kanka 😎🌀 Özellikle Sonic Generations manyak keyifli, hız hissi aşırı tatlı. PS3’te bile akıyor diyorsan PS5’te hem fps hem çözünürlük farkı yüzüne vurur resmen 🎮✨
Telefondaki portlar genelde çöp oluyor zaten. Konsolda kolu eline alınca oyun bambaşka seviyeye çıkıyor, tam chill + adrenaline karışık vibe 💙🦔🔥