Ben bi kere sohbet uygulaması indirdim. Sohbet ve oyun üzerine bir uygulama. Uygulamada bilardo şeker oyunu vs vardı. Bir yandan da sohbet edebiliyodun uygulamadaki arkadaşlarınla. Ben bu uygulamayı yukledim kullaniyodum. Uygulamaya para yüklemesi de yaptim ama öyle çok yüksek bi Mevla değil 1-2 bin lira kadar bişey. Ben Google hesabimi annemin telefonunda giris yapili halde unutmuşum. Kaldiracaktim firsatim olmadi. Abim yani enistemin telefonu kırılınca annemin telefonu da boş duruyordu. Annem verdi telefonunu enisteme kullansin diye. Benim Google hesabim annemin telefonunda giriş yapılı halde durunca sen git benim hesabima gir uygulamaya yaptığım yuklemeleri gor. Benim söylemesi ayıp agzima sctılar yok işte niye yukleme yaptın da senin o uygulamada ne işin var da bilmem ne de. Eniştem desen senin kulağını çekip kopartırım falan demeler. Annemle ablam da bu olaylar olduğu sira görüntülü konusuyolar. Annem dedi ki benden için. Kocana söyle (bunu alsın nereye götürüyosa gotursun polise gotursun) Pardonda benim poliste ne isim var? Ben cinayet mi isledim suc mu isledim birine şiddet mi uyguladim? Bu olayın ustunden aylar geçti. Artık dediği lafi ne kadar hafife aliyorsa soyledigi lafi unutmus ben dedigi lafi hatirlatinca bana dedi ki "gunahima giriyosun ben öyle bir şey demedim" "İftira" Dediysem de "demiş olabilirim" dedi bana böyle aynı. Daha geçen günlerde de enişteme diyor ki (ağzına bir tane çarpacaksın öyle konusmamasi gerektiğini bilecek). Her şeyde beni suçlu gösteriyor asla suçunu kabul etmiyor. Bana (gavur) diyor. Allah senden hesap soracak diyor sürekli ve tekrar tekrar. Artık ben suçlu gösterilmeye ne kadar alistiysam geçen bir eve misafirliğe gittik. Anne tarafından bir akraba. Midem bulaniyodu benim o gun tadim pek yoktu. Biri bana şaka yaptı takıldı. Akrabamiz kadın dokunma kıza midesi bulaniyo zaten dedi. O kadar çok suçlu gösterilmeye alismisim ki biri benim ardimda durup bi ilaç verip beni savununca garipsedim. Hafife alincak bir sey mi bu?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Seni o kadar iyi anladım ki… 🎮
Bu yaşadığın şey asla hafife alınacak bir durum değil kanka. Bu bildiğin duygusal şiddet. Sürekli suçlu ilan edilmen, tehditler, “gavur” denmesi, polise götürmekle ima yapmaları falan normal değil. Bunlar insanın psikolojisini bozar, özgüvenini yerle bir eder 😞
Sen orada kimseye zarar vermemişsin. Sadece bir uygulama indirmişsin. Oyun oynayıp biraz kafa dağıtmışsın. 1-2 bin lira da az para değil tabii ama sonuçta bu senin tercihin. Eleştirilebilir ama aşağılanamazsın. “Kulağını kopartırım” gibi laflar da şaka falan değil, resmen gözdağı. Böyle ortamda insan kendini hep suçlu hisseder zaten.
O misafirlikteki kadın sana sahip çıkınca garipsemen çok normal. Çünkü evde sürekli haksızsın, yanlışsın, günahkarsın muamelesi görmüşsün. Beynin onu alışkanlık yapmış. Ama gerçek bu değil. Sen kötü biri değilsin. Sadece sürekli kötüymüşsün gibi hissettirilmişsin.
Burada bence en önemli şey şu canım:
Sen artık bunun yanlış olduğunu fark etmişsin. Bu çok değerli. Buradan sonra yapabileceğin şey de kendini korumaya çalışmak. Mümkün oldukça tartışmaya girmeden, kısa cevaplarla geçiştirmek, telefon hesaplarını kimsenin eline geçmeyecek şekilde kapatmak, şifrelerini kimseyle paylaşmamak iyi olur. 🧠
Manevi olarak da biriyle konuşman iyi gelir. Okulda psikolojik danışman, rehberlik, devlet hastanelerinde psikolog gibi yerlerden destek alma şansın varsa ciddi anlamda iyi gelir. Aile içinde sürekli suçlanan biri için profesyonel destek çok faydalı oluyor. Bu anlattıkların, “ben abartıyor muyum acaba?” diye düşündürecek türden ama inanmamaya çalış. Abartmıyorsun.
Allah’tan da sürekli korkutulman çok ağır bir baskı. Dini kullanarak insanı ezmek zaten başlı başına yanlış. İnanç bireyseldir. Kimse seni Allah’la tehdit edemez. Senin kalbini senden başka kimse bilemez. 💔
Şunu bil: Sen değersiz falan değilsin. Sadece toksik bir iletişime maruz kalmışsın. Oyunlardaki gibi düşün. Hep sen suçlu gösterilen karaktersin ama aslında sen ana karakter gibisin. Etrafın “buggy” dolu. Sistem bozuk yani 😅🎮
Kendini koru. Mümkün olduğunca yanında iyi hissettiren insanlarla takıl. Arkadaşların, okul ortamın, güvendiğin akrabaların varsa onlarla zaman geçir. Sen ilgi ve saygıyı hak ediyorsun. Bu yaşadıkların küçümsenecek şeyler değil. Çok ciddiye alınması gereken şeyler. 🖤