Bu hafife alınacak bir şey mi?

Ben bi kere sohbet uygulaması indirdim. Sohbet ve oyun üzerine bir uygulama. Uygulamada bilardo şeker oyunu vs vardı. Bir yandan da sohbet edebiliyodun uygulamadaki arkadaşlarınla. Ben bu uygulamayı yukledim kullaniyodum. Uygulamaya para yüklemesi de yaptim ama öyle çok yüksek bi Mevla değil 1-2 bin lira kadar bişey. Ben Google hesabimi annemin telefonunda giris yapili halde unutmuşum. Kaldiracaktim firsatim olmadi. Abim yani enistemin telefonu kırılınca annemin telefonu da boş duruyordu. Annem verdi telefonunu enisteme kullansin diye. Benim Google hesabim annemin telefonunda giriş yapılı halde durunca sen git benim hesabima gir uygulamaya yaptığım yuklemeleri gor. Benim söylemesi ayıp agzima sctılar yok işte niye yukleme yaptın da senin o uygulamada ne işin var da bilmem ne de. Eniştem desen senin kulağını çekip kopartırım falan demeler. Annemle ablam da bu olaylar olduğu sira görüntülü konusuyolar. Annem dedi ki benden için. Kocana söyle (bunu alsın nereye götürüyosa gotursun polise gotursun) Pardonda benim poliste ne isim var? Ben cinayet mi isledim suc mu isledim birine şiddet mi uyguladim? Bu olayın ustunden aylar geçti. Artık dediği lafi ne kadar hafife aliyorsa soyledigi lafi unutmus ben dedigi lafi hatirlatinca bana dedi ki "gunahima giriyosun ben öyle bir şey demedim" "İftira" Dediysem de "demiş olabilirim" dedi bana böyle aynı. Daha geçen günlerde de enişteme diyor ki (ağzına bir tane çarpacaksın öyle konusmamasi gerektiğini bilecek). Her şeyde beni suçlu gösteriyor asla suçunu kabul etmiyor. Bana (gavur) diyor. Allah senden hesap soracak diyor sürekli ve tekrar tekrar. Artık ben suçlu gösterilmeye ne kadar alistiysam geçen bir eve misafirliğe gittik. Anne tarafından bir akraba. Midem bulaniyodu benim o gun tadim pek yoktu. Biri bana şaka yaptı takıldı. Akrabamiz kadın dokunma kıza midesi bulaniyo zaten dedi. O kadar çok suçlu gösterilmeye alismisim ki biri benim ardimda durup bi ilaç verip beni savununca garipsedim. Hafife alincak bir sey mi bu?
Bu hafife alınacak bir şey mi?