Steamden, Discorddan her yerden engelleyen eski sevgili pisman olur mu, geri doner mi?

Arkadaslar oyundan tanistigim ve 6 ay arkadas olup surekli oyun oynadigim ve acildigim ve 5 ay sevgili olup beni terk eden bir erkek arkadasim var Yani daha onceki iliskisinde aldatilmis. Biz yeni arkadasken daha. Uzak mesafedeydik. Baya bi uzak o doguda ben akdenizde. Baya seviyordum hani onun kulturune falan uyum saglamaya calistim tam olarak kendimden vazgectim ebeveynimle tanisti. Niyeti ciddi di ama son ay oyunuma bakma beni rahatsiz etme diye steamdan engellemis cok zoruma gitmisti yani anladim ayrilcagini ama sonuna kadar cabaladim gecesi ise discorddan bile engellemis yani telegramindan tut igye kadar 1 ay oluyor bana konusma hakki bile vermedi benden adam olmaz diyip engeli atmis arkadasiyla konustum hisleri gitmis. O kadar agrima gitti ki yani asla birakmam birakirsam allah belami versin diyen adam biraktigina inanamadim hani bu devirde cok asiri temiz sevmistim aileyi kulturu falan bahane edip hisleri gitmis. İgden geri adim olarak engellemedim hala engelliyim bu herif ne zaman pisman olur? Onu gercekten ciddi anlamda sevip cabaliyordum. Geri donsunden cok hatasini anlasin isterdim erkekler daha iyi bilir boyle erkekler geri doner mi hatasini anlar mi? Ailesine kadar tanitmisti beni bilmiom belki koyden anasi kiz bulmustur ama hep derdi akdenizli biri bana niye bakar diyip duruyordu kizlar acilir mi diyenlere gelsin acilinca bi halt olmuyor eleman komplekse girip terk ediyor yine de sorayim dedim….🤓

Steamden, Discorddan her yerden engelleyen eski sevgili pisman olur mu, geri doner mi?