Uzak mesafe ilişkide oyun bağımlısı erkek arkadaşla nasıl başa çıkarım?

Erkek arkadaşım tam bir oyun bağımlısı oldu. Erkek arkadaşımla uzun bir ilişkimiz var ama kendisi şu an üniversite için Almanya’ya gitti 7 aydır uzak mesafeyiz. Lanet olsun ucuz olduğunu görüp ps5 ve VR aldı deli gibi kendisini oyuna verdi. Buradayken gündüz 1-2 saat oynar bırakırdı. Şu an gündüz 5-6 saat akşam da 3-4 saat gece 2-3’e kadar oyun oynuyor. Asla eskisi gibi bana vakit ayırmıyor. Mola ver diyorum şu an olmaz diyip duruyor. Zaten aramızda saat farkı var en azından 2 saat konuşalım diyorum ben yatınca ne kadar oynamak istiyorsan oyna diyorum mesajımı bile görmüyor. Yks öğrencisi olmama rağmen ben kendisi ile konuşmak için her türlü zamanı ayırıyorum ama o boş boş durduğu halde bana artık zaman ayırmıyor. Tek müsait olduğum akşam saati de böyle heba oluyor. Kaç kere açıkladım ama hala düzelmedi. Uyuyorum oyunu bırakmıyorsan diyorum iyi geceler aşkım diyor dövesim geliyor aşırı gıcık olmaya başladım soğumaktan korkuyorum çünkü 4 yıldır emek verdiğim bir ilişki böyle absürt bir sebepten bitsin istemiyorum. Çok üzülüyorum sizce ne yapmalıyım

Uzak mesafe ilişkide oyun bağımlısı erkek arkadaşla nasıl başa çıkarım?