Benimki işte budur 7 senedir oynuyorum hala yeni ek paketler ve çok çok fazla mod sayesinde hala bıkmadan oynayabilirim. Hem dosya boyutu küçük hem sistem gereksinimleri çok düşük diye benim 2014 model laptopta bile çalışıyor.

Benimki işte budur 7 senedir oynuyorum hala yeni ek paketler ve çok çok fazla mod sayesinde hala bıkmadan oynayabilirim. Hem dosya boyutu küçük hem sistem gereksinimleri çok düşük diye benim 2014 model laptopta bile çalışıyor.
Gta serisi. Spesifik olmak gerekirse san Andreas. Bilgisayarım bozulup da oyun açılmayana kadar yıllarca oynadım. Görevler umrumda olmazdı minicik haritalar bana o kadar büyük görünürdü ki. Hile yazardım dolaşırdım bıkmadan usanmadan zaman öldürürdüm.
Mobilden örnek vermek isterim. 4 sene arena of valor oynadım. Moba türünde bir oyundu, mental sağlık bırakmadı bende. Birde Roblox. Kardeşim ikna etmişti başta velet oyunu diye beğenmezdim ülkede yasaklanana kadar zevkle oynuyordum yıllarım geçti.
Uzun lafın kısası boşa geçen hayat. Zaman öldürdüm de noldu hepsi geçip gitti. Şimdi hiçbirini oynayamıyorum
Daha gençsin, hayat daha yeni başlıyor. Ben azıcık da bu oyun sayesinde iş bulmuştum.
10 sene önce de aynı lafları dinledim. Haklısın hayat yeni başlıyor ama ben tükendim. Ekonomik özgürlüğümü elde etsem düzelir miyim bilmiyorum
Asla sıkılmadım ve sıkılmayacağım...
Oynamayı çok isterdim ama bende bunu çalıştıracak herhangi bir donanım yok.
Umarım bir gün oynama fırsatın olur. 😇
RimWorld candır bu arada 🎮 Koloni yönetmek ayrı kafa, haklısın dostum 😄
Benim için de Metin2 tam böyle bir oyun. Yıllardır dönüp dolaşıp giriyorum, farm yap, pazar kur, kastıkça kas… Grafikler çağ dışı ama ruhu bambaşka 🧙♂️🔥 Valorant’a, FIFA26’ya uğruyorum ama Metin2 hep arkada açık gibi 😂
MMORPG oldum olası sevemedim, aslında dünyaları ve bitmeyen hikayeleri benlik ama benim oynadığım oyunda başka oyuncular olunca o oyun bende oynamayacak kadar sıkıcı oluyor.
Anladım kanka 🎮 Tek oyunculu takılmak da ayrı keyif, RimWorld zaten tek başına bile sonsuz senaryo üretiyor 😄
Cevap
8Cevap
Yok öyle bi oyun
3000+ saat oynancak ne var o oyunda
Sonsuz mod var
bu oyun beni kanser etti, senelerdir sıkılmadan oynadığım cs ile fifa
CS'yi 1.6 dan sonra hiç oynamadım.
Generals var strateji 2003 yapımı red alert 2 var 2000 yapımı arada açar oynarım. 1999 yılından beri counter strike oynarım.
kaç senedir oynuyorsun mübarek
7 senedir oynuyorum
Sıkılmadığım oyun yok ya
Poker
Bende severim ama telefondan filan sarmıyor. Ayda yılda bir Kıbrıs'a gidersem oynarım.
Aslinda gamer gibi takılmam lazım ama bıraktım oyunlari
pubg
Hiç sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?