BÖYLE BİRİYLE HAYAT DEVAM EDER Mİ?

Yaklaşık bir senedir bir ilişki içindeyim ve o başka şehirde okumaya gittiği için dokuz aydır uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve son bir aydır bana karşı çok değişik davranmaya başladı sen kimsin ya da sanane bana karışma gibi cümleleri olmaya başladı ve bu şeyler beni çok üzmeye başladı çünkü hayatımda ondan başka kimse yok ve ben onu hayatımın merkezine koydum tek ailem o gibi oldu tek hayatım işe gitmek ondan sonra bir gelip onunla konuşmak ama en küçük bir soğuk yaptığında bunu hissedebiliyorum ve kalbim çok acıyor son zamanlarda yine PUBG diye bir oyuna başladı ikimiz oynuyorduk eskiden şimdi tek başına 1 saat girip çıkıyor ve beni artık önemsemiyor ne yaparsam yapayım seni seviyorum deyip geçiştiriyor ya da özür diliyor ama bu hareketleri o kadar çok beni değersiz hissettirdi ki sadece ağlıyorum ne yapacağım bilmiyorum ondan ayrılmak istediğin zamanlar ise beni umursaamış gibi yapıp sonra yine aynı şeyine dönüyor bir daha yapmayacağım özür dilerim diyor ama sözünde kalmıyor sizce ne yapmalıyım lütfen bana yardımcı olun bu bu istiyorum
BÖYLE BİRİYLE HAYAT DEVAM EDER Mİ?