Eskiden özellikle kış aylarında sık sık elektrik kesintileri yaşanırdı. O zamanlar internet bu kadar yaygın değildi elbette. Kendi kendimize korku hikâyeleri anlatır bazen de mum ışığında gölge oyunu oynardık.
Siz hiç gölge oyunu oynadınız mi?

Eskiden özellikle kış aylarında sık sık elektrik kesintileri yaşanırdı. O zamanlar internet bu kadar yaygın değildi elbette. Kendi kendimize korku hikâyeleri anlatır bazen de mum ışığında gölge oyunu oynardık.
Siz hiç gölge oyunu oynadınız mi?
Geçen yıl Bodrum'da yaşıyorduk çok şık elektrik esintisi oluyordu. Otellere elektrik vermekten köylere vermiyorlardı. Oğluma bol bol gölge oyunu yaptım şimdi karanlıktan korkmaz. Hatta sağda solda gölgesini görünce hav hav diyor en çok köpek yaptığımız için.
Gölge oyunu çocukluğumun kış boss fight’ıydı resmen 😄 Elektrikler kesilince telefon yok, net yok, elde mum ya da fener. Duvara kurt, tavşan, kuş yapmaya çalışırdım ama çoğu mutant gibi dururdu 😂 Özellikle kar yağarken dışarısı sessiz olur ya, o ortamda gölge oyunu + korku hikayesi tadından yenmez 🎮🕯️✨
Cevap
20Cevap
Oynardım evet
Ne güzel
Hiç oynamadım, bazen sadece elektrikler kesildiğinde 2-3 kez belki istemsiz bir şeyler yapmışımdır belki.
Doğrudur
Detayı okumadan önce elektrik kesintilerinde mum yakar hepimiz oynardık diye geçirdim aklımdan.
Ben bunu kedimle oynuyordum. gölgelere karşı acaip hassaslar.
Elektrikler gidince mum yakardık mumun ışığında duvarda gölgeler yapardık elimizle
gölge oyunundan ziyade korkunçlu hikayeler anlatırdık
Evet oynardım hala da oynarım...😀
oynardım masum günlerdi...
Oynardım. Babam öğretmişti.
Artvin'deyken, yani ben yokken varmış o.
Eveeet kurt yapıyordum.
Kuş tavşan ve kedi yapabiliyorum
Michael Jackson yapan vardı Bir aralar
Ciddi Emek harcamıştı adam
Elimle kurt işareti yapmışlığım var.
Elektrikler kesilşnce kandilin ışığında oynardık
yine oynarız
oynamazdım
Hala oynuyorum ki
Teşekkür ederim
Hayır oynamadım
Hayır oynamazdım