Şöyle bir oda hayalim. İnşAllah bir gün olur 🙂Manifestliyorum.

Şöyle bir oda hayalim. İnşAllah bir gün olur 🙂Manifestliyorum.
Eski hevesim olmasa da, duvar ve masalarda full LED dizayn edilmiş, teknik servis gibi tüm teçhizatları bulunan ve son teknoloji donanımlarla toplanmış oyuncu bilgisayarları olan özel bir oda yapma niyetim var. Karşı cinse itici gelse de gelmese de, hayalini kurduğum bir şeyi yapmadan rahat edemem ben.
Çevremdekiler yapma diyor ya Semih abim. Hayallerimize de karışıyorlar vallahi. 😂
Cocuk olmadan önce vardı cocuk olduktan sonra oda falan kalmadı benimde boş vaktim kalmadı sorumluluk arttı cocuk olmadan çnce eşim odamdan hep şikayetçiydi :)
O kadar katılıyorum ki bu dediğinizde. Su içmeye bile gidemiyorum. İyi güzel ama hayatımız duruyor. Çocuklar 3 yaşına falan geldiklerinde yapacağım böyle bir oda. Eşimde şikayetçi olmaz diye düşünüyorum 😂
Böyle bir oda bence tam tersi ekstra çekici olur kanka 🎮💜 Özellikle şu lila ışıklar, fluffy battaniye falan kış havasında insanın direkt içini ısıtıyor resmen ❄️🔥
Karşı cins için olay oda değil zaten. O oyunu sevmen, kendi alanını yaratman, hayallerin olması. Gamer ruhu olan biri için bu oda “match found” etkisi yapar 😄 DM atamam ama profilinden takılabilirsin 😌🎧🕹️
Cevap
17Cevap
Gamer bı arkadaşım vardı bu odanın mor versiyonu vardı evlendi eşimde gamer kiskanmamk elde değil 😅 biz hala bekariz 😅⛄
Gamer arkadaşınız zevkli birisi anlaşılan. Bende istiyorum ama imkanlar şu an el vermiyor 🥲😂
Sakıncası yoksa bişey sorucam Oyun oynar mısınız veya boş zamanlarında ne yaparsın
ve yaşınıza bakıcak olursak eski oyunculardansınız
Boş zamanlarım yok maalesef. İş ve çocuklardan vakit bulamıyorum ama hafta da bir bilgisayar oyunu oynarım. 😄
Ne kadar harika bi tablo darısı biz küçüklerine inşallah ve bende mesleğim gereği hem ofis hemde boş anlarımda oyun oynamak adına görseldeki gibi olmasada idare edicek bi sistemim var dua ediyorum yigenlerim yani çocuklarınız iyi ve güzel nice oyunlar oynamayla başlayıp bilgisayar ile alakalı bi ş güç sahibi olurlar
Ay çok teşekkür ediyorum. İnşallah ☺️🌸
Ama benim evimde de oyun odası yok ama görseldeki çok güzel gözüküyor 😂
Demi manifestliyorum😂
Bende oyun odası istiyorum ama bunun direksiyonu eksik 😅
İnşallah olur sizinde 🙏🏻😄
Bence çekici olur itici bir yanı yok beraber oynarız bir oda da onun bilgisayarı diğer odada benim ki online oyun akar :)
Erkeklerin hayali olur bu genelde, odasında bu tarz oyuncu kombini olan kız olması 😄
banane kimin ne düşündüğünden ben pc toplarım
Evim olsa oyun odası olur sevgilimle olsa daha iyi olurdu
Mallık seviyesi bu, açik açık gelecek hakkında bilgi veriyor, bilgisayarın kuması olursunuz 😂
Vallahi beğendim battaniyenin altına geçip de oyun oynamak da çok keyifli
Eşine söyle yapsın
Kendimde yaparım da bi 3 yıl beklemem gerekiyor 😄
Benim böyle bir odam var ama eşim yok
Bir tarafta PC, led ışıklar, bir tarafta PS5.
Allah sana da nasip etsin. Eşinle ileride birlikte oynamak dileğiyle ☺️
Nerde bende öyle şans. Güzel dileğin için çok teşekkür ederim.
onu bilmem ama resimdeki sistem harıka
Değil mi bence de ☺️
Ben ses yalıtımı falan da düşünüyorum oyun odası için dev ekran TV ünitesi ses sistemi falan
Evimde böyle bir oda olsa karşı cins umrumda olmaz
Oyun odası olmak zevkli, rahatlatır.
İtici olur aynı yerdeysek oyun oynamam
İçin açıldı şu an elbette çekici 💜✨
Ne itici ne de çekici
Hayır oyuncu PC ve oyunları severim
Benim var ve çekici gelir
bilemem karşı cinse sormak lazım
Çok itici ya
İtici
Olmalı bence
Gerek yok