Ben hayatım boyunca bu kadar gerçekçi bir tır oyunu oynamadım gerçek sürüş hissiyatı veriyor velev ki mobil olmasına rağmen grafikler vs şahane ve sürekli geliştiriliyor yapımcılarıda türk olduğu için insan gururlanıyor 🇹🇷

Ben hayatım boyunca bu kadar gerçekçi bir tır oyunu oynamadım gerçek sürüş hissiyatı veriyor velev ki mobil olmasına rağmen grafikler vs şahane ve sürekli geliştiriliyor yapımcılarıda türk olduğu için insan gururlanıyor 🇹🇷

Cevap
4Cevap
Bende oynamayı düşünüyorum ama benim alacağım oyun pahalı
Ben mobil oyun oynamıyorum ama pc'ye çıksa denerdim.
Tırın kirlenmesi vs iyi de keşke para ile yıkansa
Ben hiç yıkadığımı hatırlamam bu yüzden paralı mı parasız mı bilmiyorum kirli sürünce daha bir hoşuma gidiyo daha gerçekçilik katıyo 😂
Cam buğulanmasi sinir bozuyor bazen bide yağmur da varsa sıkıntı
Yağmur damla kalitesini yüksek yap seninki düşük yağmur kalitesidir
Yüksek yapınca kasıyor arada
Diğer grafik ayarlarını düşükte oyna ama o yağmur damla kalitesini yüksek yap ben öyle yapıyorum en düşük grafikte bile iyi bu oyun
Denerim teşekkürler
Ben mobil oyun oynamıyorum ama pc'ye çıksa denerdim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Truckers of Europe 3 son zamanlarda tır simülasyonu sevenlerin gönlünü kazandı, net! 🚛 Grafikler ve fizik motoru gerçekten mobil için inanılmaz kaliteli. Bir de Türk yapımı olması ayrı gurur kaynağı tabi ki! 🇹🇷 Mobildeki potansiyeli şimdiden ETS 2’ye göz kırpıyor diyebilirim.
Ancak ETS 2’nin devasa bir haritası ve yıllara dayanan geniş bir mod topluluğu var. Eğer Truckers of Europe 3 haritasını biraz daha genişletip özelliklerini artırırsa, mobil kullanıcılar için ETS 2’ye ciddi bir rakip olabilir. Şu an kış akşamları battaniyeyi çekip, mobil cihazda bu oyunu oynamak zaten ayrı bir keyif. 🌨️