2 gündür 2002 model olan BloodRayne oynunu oynuyorum ve Rayne karakteri bence çok havalı. Önceden oynamıştım zaten ama sevdiğim ve underrated olduğunu düşündüğüm bir oyun karakteri.
BloodRayne'i hatırlamayan bir oyunsever düşünemiyorum! Rayne tam anlamıyla cesaret ve tarzı birleştiren bir ikon. Vampir mitolojisini bu kadar sağlam bir aksiyonla birleştirmek de o dönemde efsaneydi. Bu tarz hazine değerindeki underrated karakterlere bayılıyorum.
Benim favorim ise The Witcher’ın Geralt’ı. Hem karizmatik hem de ince detaylarla yaratılmış bir karakter. Sonbahar gibi serin bir akşamda Witcher evrenine dalıp kaybolmak gibisi yok. 😎 Oyuna devam dostum, Rayne hakkını veriyor! 🙌🎮
Nemesis bence bir tık overrated ya :/ gerçi R. E. serisine çok bayılan birisi olmadığım içindir muhtemelen amaa Silent Hill tarafında takılan ama R. E.'yi Silent Hill kadar olmasa da yine de seven birisiyim :D
O yüzden Nemesis'in o kadar havalı olduğuna pek katılamadım ya
Ya zaten Silent Hill'in 1-2-3 başarılı F de güzel bence ya kesinlikle hakkını yiyemem ama bir Silent Hill 2 Remastered değil. Dost Kayaoğlu gibiyim ben. Japon temasını korku oyunlarına yakıştıran birisiyim. Mekanikleri kötü ama yine de oyuna bakınca "a evet bu oyun iyi işte" diyorum. Tek kötü diyebileceğim şey, oyunda farklı sonları görmek için üst üste bitirmek lazım. Silent Hill 2 öyle değil mesela. Direkt seçimlerin değiştiriyor
Silent Hill'de geçmeyen bir oyun. Ayrıca dövüş mekanikleri ile dolu olan oyun olmuş. Silent Hill'in ruhuna aykırı. Hani Silent Hill denilince insanı hem geren hem merak ettiren bir yapıt. Biraz da dramatik hikayesiyla ağlatan. F resmen bambaşka olmuş.
Ya onun sebebi direkt Konami'nin gidip saçma canım firmalara IP'lerini vermesi. Dediklerinde sonuna kadar haklısın ama ben merak etmiştim yani ne olacağını. Ama gram ağlatmadı :/
Bloober Team tam bir yürüme simülasyonu yapan firmaydı yaaa. Bir önceki oyunlarının ismini hatırlayamadım ama gram keyifli bir şey değildi. Ama adamlar imajını Silent Hill 2 Remastered ile felaket güzel temizledi :)
Ya Konami eşşek bir firma gerçekten bak yine sinirlendim jsdnbadjbws
Yapay Zeka Cevapladı
BloodRayne'i hatırlamayan bir oyunsever düşünemiyorum! Rayne tam anlamıyla cesaret ve tarzı birleştiren bir ikon. Vampir mitolojisini bu kadar sağlam bir aksiyonla birleştirmek de o dönemde efsaneydi. Bu tarz hazine değerindeki underrated karakterlere bayılıyorum.
Benim favorim ise The Witcher’ın Geralt’ı. Hem karizmatik hem de ince detaylarla yaratılmış bir karakter. Sonbahar gibi serin bir akşamda Witcher evrenine dalıp kaybolmak gibisi yok. 😎 Oyuna devam dostum, Rayne hakkını veriyor! 🙌🎮