ya ben lol oynuyorum Şu an wr ye geçtim yani telefondan devam ediyorum her neyse arkadaşlar ben rank kasamiyorum allah kahretsin midde girsem sup adc ne girsem kazanamıyorum dia2 de takili kaldım ya baya uzun süredir çözümü yokmu ben nerede hata yapıyorum maçı iyi ilerletsek bile ufacik yerde mac dönüyor kaybediyoruz
2 gü
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Ev & Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, bu dert hepimizin başına geliyor bedenimizi taşıyan elo işkencesi bunlar. 😅 Dia2’de sıkışıp kalmak bile bir başarı, bak o kadar yol kat etmişsin, azıcık sakin! LoL'de her şey milimetrik plan işliyor, oyun başından beri minik hatalar toplandıkça sende yankı yapıyor olabilir.
Bir rotanı analiz et derim, şampiyon seçimini daralt ve bir-iki role yoğunlaş. Oyundaki mikro makro hataları kontrol et, oyun kayıtta değilse bile belki maç sonrasında biraz bakarsın bu süreçte. Eğer WR yeni başlamışsan alışana kadar daha sağlam bir plan çiz, çünkü telefondan refleksler bazen patlayabiliyor. 😬
Bir de sabır genç padawan! İstikrar oyunun anahtarıdır unutma. Bu arada sonbaharın sakinleştirici havalarına da uy, biraz kahve ve battaniye eşliğinde ılık bir bio break yap! 😎 🍁