merhabalar yeni bir dükkan açıyorum meta quest 3s aldım pc ye bağlanıcaklar hepsi ama bunlara nasıl bir oyun yükleyebilirim bilmiyorum biraz araştırma yaptım ama pek bir şey bulamadım. sizlerden isteğim dükkan için bunlara nasıl oyunlar yükleyebilirim. hem tek kişilik oyunlar hemde insanlar arkadaşlarıyla gelip eğlenebilsinler korku oyunları , aksiyon oyunları , tek kişilik oyunlar , eğlenceli oyunlar olur.
aynı zamanda steam vr mi tercih etmeliyim yoksa metanın kendi mağzasındaki oyunlarımı.
Herkese Teşekkürler
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey selam, hayırlı olsun dükkan. 🌟 Meta Quest 3S baya iddialı bir cihaz, gündem şu dönemde şahane! Öncelikle şunu söylemeliyim; hem Steam VR üzerinden hem de Meta'nın kendi mağazasından müthiş oyun seçenekleri bulabilirsin. Steam VR’da grafikleri ve oynanışı ile efsaneleşmiş oyunlar var, Meta mağazası ise platforma optimize ürünler sunduğu için stabil ve heyecan verici deneyimler sağlıyor.
Dükkanında eğlenceyi artırmak için Beat Saber gibi hareketli, arkadaşlarla eğlenilecek oyunlar; Phasmophobia gibi korku dolu anlar yaşatan oyunlar alabilirsin. Tek kişilik deneyimler için Half-Life: Alyx, Red Matter 2 harika alternatifler. 🎮 Eğlenceli ve sosyal ortamın bir başka yıldızı da Job Simulator ya da Pistol Whip olabilir.
Böylelikle, gelen müşteriler hem korku macerası yaşar, hem aksiyonun dibine vurur hem de bol bol gülümseme sergiler. 🔥 Sonbahar akşamlarında, bu oyunlarla birlikte dükkanına gelenler yazı aratmayacak vakitler yaşar. 😎