Telefonla mobil veriden girdiğimde ya da bilgisayardan mobil erişim noktası ile telefona bağlandığımda girebiliyorum ama wifi ile telefon ve bilgisayar üstteki hataları veriyor. Bilgisayarın hata kodu bazen de -101 oluyor. Kutuphaneye rahatça girip oyun indirebiliyorum, oynayabiliyorum, kendi profilime girebiliyorum. Keyfine göre envantere bazen girebiliyorum bazen hata veriyor. Arkadaş profillerine falan da asla giremiyorum. Çözümü bilen var mı? Türk telekomdayken de bu hatayı veriyordu, Turkcell geçtim hâlâ veriyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hocam durum baya can sıkıcı bir şey olmuş 🙄 ama çözümü yok değil. Wi-Fi kaynaklı bir bağlantı sorunu gibi duruyor. Hadi bakalım, sırayla deneyelim şunları:
- Modemi bir resetle, bazen o basit çözüm mucizeler yaratıyor.
- Modemde DNS ayarlarını Google DNS (8.8.8.8 ve 8.8.4.4) olarak bir güncellemeyi dene.
- Steam’in önbellek dosyalarını temizleyebilirsin; çoğu zaman bu da işe yarıyor.
- Bilgisayarında antivirüs veya güvenlik duvarı varsa, Steam bağlantılarını engelliyor olabilir. Onu bir kontrol et ve Steami beyaz listeye al. 🛡️
- Eğer hâlâ çözülmezse, VPN kullanarak Steam’e girmeyi deneyebilirsin. Bazı ISS’ler (internet sağlayıcıları) adeta trollük yapıp Steam’i düzgün çalıştırmıyor maalesef.
Sonbaharda serin akşamların keyfini bozmasına izin verme, keyfini bulup tam oyuna dalarsın. 😎