Engelleyen erkeği nasıl döndürebiliriz?

Kendisiyle uzun zamandır tanışıyoruz asla sevgili olmadık dürüst olmak gerekirse ona çok toxic davrandım çok kıskandım çok üzerine gittim ama o da bazen beni çok seviyo gibi davranıyordu yani ilgi gösteriyor gibiydi birlikte oyun oynardık başka bir oyuncu yanıma gelirdi hemen sinirlenirdi bende aynı şekil başka bir kızın yanına gittiğini görürsem çok kıskanırdım belki de biraz abartı ama böyleydi. Normalde böyle bir insan değilim ama ona karşı hep böyleyim ve bunu değiştiremiyorum ve neden böyle olduğumu bilmiyorum. Son zamanlarda birlikte oynamayı bıraktık her zaman sayfamı ziyaret eden insan artık sayfamı ziyaret etmemeye başladı benimle oyun oynaması için pnu bekledim ya da sosyal medyadan yazmasını falan bekledim yazdı ama oyunda asla gelmedi, başkalarıyla oynadı beni almadı ben gitmek için istek attığımda hep isteklerimi reddetti. Yalnız kaldığında istek attı bende kullanıldığımı düşündüm sanki sadece boş kalınca istek atıyor gibi izlenim vermişti neyse kabuk ettim yalnız kalmak istiyorum dedim. Tamam dedi sonra gitti 3-4 gün boyunca tekrar istek atacak mı diye bekledim ama atmadı hep başkalarıyla oynadı en sonda sabrım taştı oyundan sildim ona da bir daha bana yazmaması gerektiğini söyledim ve beni her yerden engelledi. Bende engelledim ama içim rahat edemiyor sürekli profiline girmek istiyorum ve bana profilinden gönderme yapmış, asla yazmazdım ama tutamadım kendimi yazdım ve neden bana böyle göndermeler yapıyorsun dedim bunları (göndermedeki ağır sözler) söylerken hiç benim üzüleceğimi düşünmedin mi dedim hayır seni arkadaş olarak gördüm dedi o zaman neden gönderme yapıyor? ç

Engelleyen erkeği nasıl döndürebiliriz?