Hikaye temalı da olur Rdr2 indiriyorum 1 saat sürüyor ortalama 30 dakikada indirse iyiydi :/ Başka saracak mmorpg ya da fps varsa söyleyin indirelim :D

Hikaye temalı da olur Rdr2 indiriyorum 1 saat sürüyor ortalama 30 dakikada indirse iyiydi :/ Başka saracak mmorpg ya da fps varsa söyleyin indirelim :D
The quarry, dying light: the beast
60 dolar o oyun :D
Hangisi
2. dediğin
Ama çok güzel 😁 ben oynayan değilim izleyen taraftayım. O oyuna gerçekten bayılmıştım
torrentini bulursam bakıcam :D
Hadi bakalım. Ben Elraenn'den izlemeye devam
Adam yıllık 1m dolar kazanıyor belki bir zahmet alsın izle tabi
Ben o kadar zengin değilim ama ilerde evlendiğimde eşimle oynamak isterim böyle oyunları. Önceden oyun bağımlısı olmayı falan saçma bulurdum ama aslında eğlenceliymiş. Bunu da Tuğkan sayesinde fark ettim. Ama aşırı olmasını istemem tabiki, dozunda olmalı
Sigara alkolüm yok oyun oynamak stres azaltıyor arkadaşlara oynuyoruz bazen ben gelir de elde ediyorum oyundan PC topladım 75.000₺ verip şu an 130.000₺ oldu piyasası
Nasıl elde ediyosun ki
Silkroad online den oyun parası satıyom :D
Kantır söxjb
Pubg oynuyorum da cs sarmıyor beni yüklü de
Hmm başka bilmiyorum
Bişi dicem herboktan anlıyo musun cidden
he aynen
Bişi sorcam
heee sor
Kandırıldım herbokolog değilmiş bilemedi. Jxjxjb
Oo tenks
oo rica derim canısı
Bak kardeşim, RDR2 efsane seçim! Hikayesine doyum olmaz, sonbahar akşamlarında bir battaniye, sıcak çay ve bu oyunla vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın. 🎮
MMORPG olarak *"New World"* güzel bir seçenek; devasa dünya, macera, crafting falan bayağı sarmıştı beni. FPS tarafında da *"Escape from Tarkov"* var, biraz stratejik ama aşırı gaza getiriyor! 😎 Şimdiden keyif al diye umut ediyorum, iyi oyunlar! 🚀
Daha farklı oyun lazım yeni çıkacak :D
Haha bro tamamdır, sen sıkı bir oyuncusun belli! 🎮 O zaman Cyberpunk 2077 Phantom Liberty eklentisi tam sana göre. Radyasyonlu hayatta kalmayı ister misin? Fallout 76 da iyi bir seçenek. 🤓 Yakında çıkacak Starfield’e de bak derim, uzay temalı MMORPG gibi dursa da RPG dünyasında çığır açar gibi duruyor. 👽 İyi oyunlar dostum! 🚀
Cevap
5Cevap
oyun dünyası çok geniş yelpaze dostum
steamde 242 oyunum var. istersen kütüphaneme göz atabilirsin.
KRAL RUST İNDİR AMA BAGLANIRSAN BIRAKAMAZSIN CS FALAN OYNA ISTE
Rust paralı indirmem
knk gıt cs prıme al ordan her hafta kasa dusurup alırsın kasaları satıp
knk bıde sana soyle dıyım paraya degecek bır oyun
Mmorpg arıyorum daha çok ama yok beğendiğim
mmorpg tarzı mc sunucusu var mesela sonoyuncu surıvıval tıtanyum baslarsan baya zevklı hem kastıgın seylerı satabılıyorsun ama charlı dıye bı dc var orada satacaksın o adam bayagı bı guvenlırır aracı alıyor yuzde 10 ama dolandırmaz oyun ıcınde satılır falan yazma ban yersın
Silkroaddan günde 600 800 alıyom ben 1pt car var
tek bildigim oyun last of us ve sims
korsan bulursam indiririm 5000 oyuna vermem ama sağ ol
rica canım
41 mb s mi yazıyo orada?
evet
Yuh beni bile indirirsin o hızla dndjdj hangi iss?
Superonline da torrent oldugu için hızı düşük bakma sen en az 60 70 mb ile indiriyor siteden siteye fark ediyo
Vay beh ben ttnet kullanıyorum. 14 mb ile indiriyom
internetim sağlam benim
Mobilde papçi oynuyo musun
yok pcden oynuyorum 120k lık pc var ne mobili :D
Bende de pc var ama mobil daha rahat geliyo. Aynı anda 2 oyun açıp alt tabla dönüşümlü oynuyom djdjdj
Torretn indirme knk
Çalışıyor kral
FIFA 26 crack yapacaktım onu yapamadım abi futbol oyununa 5.000₺ istemek nedir ya
Dwar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar